(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

Farkas András Dátum: 2013-06-05 19:49:07
Kedves Vaia! Július 13-től 18-ig megyünk Toloba, oda és visszafelé, ha van szabad helyetek, szeretnénk Nei Poriban megszállni. Tudnál nekem e-mailcímet adni, hogy ott tudjunk egyeztetni, ne itt a fórumon? (olvastam egy ideig visszafelé a fórumon, de nem láttam elérhetőséget neked) Köszönettel: Farkas András Természetesen Toloba is veletek megyünk :)
Máté Ildikó Dátum: 2013-06-05 10:03:56
Kedves Vaia! Augusztus elején utazunk Neo Poriba, és a fakultatív kirándulásokkal kapcsolatban lenne néhány kérdésem. Szeretnénk megnézni Agios Panteleimonaszt, amire azt olvastam, az Olymposz kiránduláson van lehetőség. Viszont a 1,5 órás gyalogtúrát édesanyám sajnos nem tudja megtenni. A kirándulás során ezt ki lehet hagyni, vagy mindenképpen gyalog kell elsétálni a vízesésig? Esetleg másképp is el lehet jutni ebbe a régi kis hegyi faluba? Tavaly volt egy verginai program, ez indul az éven? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: Máté Ildikó
Gabriella Dátum: 2013-06-04 14:03:37
Mi június 17-én indulunk nyíregyházi felszállással, már nagyon várjuk! :) Kellemes nyaralást kívánok Mindenkinek!
Erdős Maximilián Dátum: 2013-06-04 12:10:50
Kedves VAIA! Juliusban szeretnék menni Nei Poriba! Légy szives ird meg,hogy mennyibe kerül 3 napra a robogóbérlés,és milyen utvonalon lehet használni!Mert azt hallottam hogy nem lehet bárhová menni a robogókkal! Nagyon fontos! Mert ettől függ hogy Paraliára vagy Nei Poriba megyünk! Várom a válaszod! Köszönöm! üdv:Max
Dátum: 2013-06-04 09:14:52
Kedves Zoltán ! Most lett vége az első turnusnak és a 7 programunkból 5 meg lett tartva, méghozzá nagyszámú jelentkezéssel. A kalózhajós kirándulás helyett többen inkább Skiathost választották illetve a görög esten már több visszatérő vendégünk volt így ezek nem indultak. Júliusban pedig a "nagy számok törvénye alapján" vélhetően minden kirándulás meg lesz tartva ! Tehát bátran tervezgessetek ! :-) Sok szeretettel várlak Titeket ! Üdvözlettel . Vaia