Halihó!!!!! Hát a hazaútról én is tudnék mesélni, de a lényeg tényleg hogy a sofőrök a lehető legzökkenőmentesebbé tették az utat.....A teregetés megvan minden nap, ezt annyira megjegyezte, és Zolival is a Kacsázást Platamonasban :D
Tényleg egy élmény volt veletek együtt utazni, kár hogy ott kevesebbet találkoztunk....Az idő utána egész jó volt, de volt egy 2 napos nagyon erős szél csütörtök éjjeltől, hatalmas hullámokkal :) Jogsi nélkül nem ment az autóbérlés, de igazából így sem unatkoztunk! Facebookozik valaki a csapatból? Én itt vagyok:http://www.facebook.com/nikolett.such.9?ref=tn_tnmn
Majd dumálunk, jövőre ti merre veszitek az irányt!!!!! Üdv mindenkinek... :D :D :D
Szia!! Tényleg kár hogy keveset találkoztunk ott. Össze kellett volna hozni kint egy együtt csavargós napot! Kár hogy nem gondolkoztunk hamarabb!! Na majd ha legközelebb ismét együtt utazunk bepótoljuk! :) Mind a négyen fönt vagyunk a facebookon. Be is jelöltelek ismerősnek! Ja és a többieket is ismerősnek ajánlottam neked. :) Szóval mindenki meg van. Örülünk hogy a kis csajszinak is jó emlékei vannak rólunk! :) Még a jövő titka hogy merre indulunk legközelebb,de ha megvan szólunk!! :DD Sziasztok!!! :)))