(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

Vajda Ica Dátum: 2013-01-17 11:33:23
Mi voltunk októberben ezen a fakultatív kiránduláson. Csodálatos élmény volt! Felejthetetlen élmény volt Nei Poriban eltöltött napjaink is. Köszönöm Hajninak is aki csodálatos idegenvezető :) Vajda Ica
Berki Attila Dátum: 2013-01-06 16:59:42
Termeszet es Tradicio! Ez a fakultatív idén is elindul? Mert a programok között nem szerepel de nagyon érdekesnek találjuk. Köszönettel.
Berki Attila Dátum: 2013-01-06 14:12:58
írta ekkor: 2012-09-05 10:22:41
Kedves Ibolya! Az uj programunk neve Termeszet es Tradicio. Eloszor Makedonia tartomany utazunk,ahol eloszor egy gorog csalad var minket az otthonaban egy kis faluban.Itt megkostolunk tradicionalis pitakat es gorog kavet iszunk.Lehet vasarolni is itt hazi keszitesu dolgokat.Innen tovabbmegyunk Edessaba,ahol Gorogorszag legnagyobb vizesese talalhato,itt egy ora szabadido van.Onnan pedig Pozarba megyunk egy gyogyfurdobe,aminek kulonlegessege,hogy az erdoben van es folyyik egy hideg vizu folyo,ahol vizesesek vannak kialakitva,mellette pedig egy meleg vizes folyo,gyogyvizzel.Teljesen mas jellegu,mint amihez otthon hozzaszoktunk :) Reggel 8-kor indulunk es 18.00 korul erunk vissza. Udv:Hajnal
Ez a fakultatív idén is elindul? Mert a programok között nem szerepel de nagyon érdekesnek találjuk. Köszönettel.
Tóth Zsolt Dátum: 2012-10-07 18:02:29
Köszönjük szépen ezt a csodás hetet Nei Porin!!!
Klára Dátum: 2012-10-05 13:05:13
Such Nikoletta írta ekkor: 2012-10-04 12:06:58
Halihó!!!!! Hát a hazaútról én is tudnék mesélni, de a lényeg tényleg hogy a sofőrök a lehető legzökkenőmentesebbé tették az utat.....A teregetés megvan minden nap, ezt annyira megjegyezte, és Zolival is a Kacsázást Platamonasban :D Tényleg egy élmény volt veletek együtt utazni, kár hogy ott kevesebbet találkoztunk....Az idő utána egész jó volt, de volt egy 2 napos nagyon erős szél csütörtök éjjeltől, hatalmas hullámokkal :) Jogsi nélkül nem ment az autóbérlés, de igazából így sem unatkoztunk! Facebookozik valaki a csapatból? Én itt vagyok:http://www.facebook.com/nikolett.such.9?ref=tn_tnmn Majd dumálunk, jövőre ti merre veszitek az irányt!!!!! Üdv mindenkinek... :D :D :D
Szia!! Tényleg kár hogy keveset találkoztunk ott. Össze kellett volna hozni kint egy együtt csavargós napot! Kár hogy nem gondolkoztunk hamarabb!! Na majd ha legközelebb ismét együtt utazunk bepótoljuk! :) Mind a négyen fönt vagyunk a facebookon. Be is jelöltelek ismerősnek! Ja és a többieket is ismerősnek ajánlottam neked. :) Szóval mindenki meg van. Örülünk hogy a kis csajszinak is jó emlékei vannak rólunk! :) Még a jövő titka hogy merre indulunk legközelebb,de ha megvan szólunk!! :DD Sziasztok!!! :)))