(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

Such Nikoletta Dátum: 2012-10-04 12:06:58
Klára írta ekkor: 2012-10-02 15:25:21
Sziasztok!!!! :) Legalább nektek volt egy kis napsütésetek is! De nem baj,majd jövőre!! Veletek is egy élmény volt az utazás. Reméljük azért meg tudtátok oldani a két hetet jogsi nélkül! :) Mi is emlegettünk benneteket ám! És szorítottunk hogy legyen jó időtök. Hazafele nekünk sem voltak a legjobb útitársaink, de legalább a sofőrök jópofák voltak! :) Reméljük,hogy találkozunk majd még egy ilyen "közös" kiruccanáson!! A pici lányt pedig pusziljuk és üzenjük neki hogy "teregessen" !! :D Üdvözlünk benneteket!!!! A "kis" négyes :D
Halihó!!!!! Hát a hazaútról én is tudnék mesélni, de a lényeg tényleg hogy a sofőrök a lehető legzökkenőmentesebbé tették az utat.....A teregetés megvan minden nap, ezt annyira megjegyezte, és Zolival is a Kacsázást Platamonasban :D Tényleg egy élmény volt veletek együtt utazni, kár hogy ott kevesebbet találkoztunk....Az idő utána egész jó volt, de volt egy 2 napos nagyon erős szél csütörtök éjjeltől, hatalmas hullámokkal :) Jogsi nélkül nem ment az autóbérlés, de igazából így sem unatkoztunk! Facebookozik valaki a csapatból? Én itt vagyok:http://www.facebook.com/nikolett.such.9?ref=tn_tnmn Majd dumálunk, jövőre ti merre veszitek az irányt!!!!! Üdv mindenkinek... :D :D :D
Klára Dátum: 2012-10-02 15:25:21
Such Nikoletta írta ekkor: 2012-09-30 15:31:21
Sziasztok!!!!!!! Sokat emlegettünk titeket mikor hazajöttetek! Jó lett volna ha maradtok még 1 hetet...utána már jó idő volt, bár követte még 2 orkán erejű szeles nap...Hazafelé hiányoltuk de nagyon a társaságotokat....veletek egy élmény volt kifelé utazni, és kár hogy hazafelé nem hozzátok hasonló Útitársakkal utazhattunk....A pici lány sokat emleget titeket :D :D Aznap égtem le én is mikor ti indultatok haza :S Üdv Nektek!!!!!!!!!! :D Such Család
Sziasztok!!!! :) Legalább nektek volt egy kis napsütésetek is! De nem baj,majd jövőre!! Veletek is egy élmény volt az utazás. Reméljük azért meg tudtátok oldani a két hetet jogsi nélkül! :) Mi is emlegettünk benneteket ám! És szorítottunk hogy legyen jó időtök. Hazafele nekünk sem voltak a legjobb útitársaink, de legalább a sofőrök jópofák voltak! :) Reméljük,hogy találkozunk majd még egy ilyen "közös" kiruccanáson!! A pici lányt pedig pusziljuk és üzenjük neki hogy "teregessen" !! :D Üdvözlünk benneteket!!!! A "kis" négyes :D
Such Nikoletta Dátum: 2012-09-30 15:41:43
Sziasztok! Mi 26.-án érkeztünk haza, és a Marianna apartmanban voltunk...Teljesen elégedettek voltunk kivétel nélkül mindennel...az apartman is jó volt, a tulajdonosok is nagyon kedvesek és barátságosak...Csak a határokon ne kellett volna annyit várni..de a sofőrök mindent megtettek hogy a lehető leggyorsabban haladjon minden, ráadásul nagyon jó útitársak ültek mellettünk, így nagyon szórakoztató volt az utazás...Az időjárás kicsit szeszélyes volt, igazából volt eső, vihar, szél, de kánikula is....Az árak szerintem nem vészesek többi üdülőhelyhez képest, bár már a 23.-ai héten nagyon érezni lehetett az utószezont, sok helyen már a napágyakat is pakolták....de én jobban szeretem így amikor már nincs tömeg....Csodás két hét volt, biztosan visszamegyünk!!!!!!!!!!!! Lehetőség szerint megint a Mariannába!!!!
Such Nikoletta Dátum: 2012-09-30 15:31:21
Klára írta ekkor: 2012-09-19 21:39:41
Kedves fórumozók! Mi ma értünk haza Nei Poriból. Nos a véleményem a következő: Mi a Coral apartmanban voltunk a 305-ös szobában,ami egyszerűen minden elvárásnak megfelelt!! Nem csak a szoba,hanem a kilátás és az apartman maga. A tulajdonosok nagyon kedvesek voltak! Sőt távozáskor sem kellett a csomagjaink mellett ülnünk,hanem még akkor is el tudtunk menni sétálni,sőt délután még indulásig strandolni is!!!! Szóval az apartman nálam 10-ből 10-re vizsgázott! :D A következő,amit ki szeretnék emelni az az idegenvezető hölgy,Hajni személye! Bármilyen kérdésünk volt,mindig a rendelkezésünkre állt. Mindig mosolygott és kedves volt,szóval nála is csak azt tudom mondani,hogy 10-ből 10-es!!! :) És persze nem utolsó sorban a Platamonasi kis vonatról is szeretnék írni néhány szót. Mivel nyaralásunk előtt én is olvasgattam az itt lévő hozzászólásokat így kicsit kételkedve indultunk neki a vonatozásnak,de azt kell hogy mondjam,hogy pozitívan csalódtam benne! Nem megy el a várig?! Nos emberek,szerintem van szánk,és meg lehet kérdezni a kedves hölgyet Bernit,akinél a jegyet fizetjük,hogy pontosan mi is az útvonala a vonatnak! Mivel ő is magyar higgyék el,hogy pontosan és nagyon szívesen válaszol a kérdésetekre,mint ahogy a mienkre is!! Leegyszerűsítve: igaz,hogy az égiek nem kedveztek számunkra igazán,de attól függetlenül egy nagyon szép és felejthetetlen nyaralásban volt részünk!! Szóval akik még ezután mennek,csak azt tudom tanácsolni hogy ne hallgassanak a negatív hozzászólásokra,hanem bátran induljanak neki pozitívan és higgyék el hogy nem fognak csalódni!!! :D Köszönünk mindent kedves Hajni és sok sikert a továbbiakban! Üdv. : Heni-Zoli, Viktor és Én ( Klári) :) Azért azt még gyorsan hozzáteszem,hogy utoljára még indulás előtt sikerült leégnünk!! :)))) Szóval mégis lett szinünk mire hazaértünk! :D
Sziasztok!!!!!!! Sokat emlegettünk titeket mikor hazajöttetek! Jó lett volna ha maradtok még 1 hetet...utána már jó idő volt, bár követte még 2 orkán erejű szeles nap...Hazafelé hiányoltuk de nagyon a társaságotokat....veletek egy élmény volt kifelé utazni, és kár hogy hazafelé nem hozzátok hasonló Útitársakkal utazhattunk....A pici lány sokat emleget titeket :D :D Aznap égtem le én is mikor ti indultatok haza :S Üdv Nektek!!!!!!!!!! :D Such Család
Vajda Ica Dátum: 2012-09-23 14:59:07
Kedves Hajnal és Klári! Köszönöm szépen a válaszokat!