Kedves fórumozók! Mi ma értünk haza Nei Poriból. Nos a véleményem a következő: Mi a Coral apartmanban voltunk a 305-ös szobában,ami egyszerűen minden elvárásnak megfelelt!! Nem csak a szoba,hanem a kilátás és az apartman maga. A tulajdonosok nagyon kedvesek voltak! Sőt távozáskor sem kellett a csomagjaink mellett ülnünk,hanem még akkor is el tudtunk menni sétálni,sőt délután még indulásig strandolni is!!!! Szóval az apartman nálam 10-ből 10-re vizsgázott! :D A következő,amit ki szeretnék emelni az az idegenvezető hölgy,Hajni személye! Bármilyen kérdésünk volt,mindig a rendelkezésünkre állt. Mindig mosolygott és kedves volt,szóval nála is csak azt tudom mondani,hogy 10-ből 10-es!!! :) És persze nem utolsó sorban a Platamonasi kis vonatról is szeretnék írni néhány szót. Mivel nyaralásunk előtt én is olvasgattam az itt lévő hozzászólásokat így kicsit kételkedve indultunk neki a vonatozásnak,de azt kell hogy mondjam,hogy pozitívan csalódtam benne! Nem megy el a várig?! Nos emberek,szerintem van szánk,és meg lehet kérdezni a kedves hölgyet Bernit,akinél a jegyet fizetjük,hogy pontosan mi is az útvonala a vonatnak! Mivel ő is magyar higgyék el,hogy pontosan és nagyon szívesen válaszol a kérdésetekre,mint ahogy a mienkre is!! Leegyszerűsítve: igaz,hogy az égiek nem kedveztek számunkra igazán,de attól függetlenül egy nagyon szép és felejthetetlen nyaralásban volt részünk!! Szóval akik még ezután mennek,csak azt tudom tanácsolni hogy ne hallgassanak a negatív hozzászólásokra,hanem bátran induljanak neki pozitívan és higgyék el hogy nem fognak csalódni!!! :D Köszönünk mindent kedves Hajni és sok sikert a továbbiakban! Üdv. : Heni-Zoli, Viktor és Én ( Klári) :) Azért azt még gyorsan hozzáteszem,hogy utoljára még indulás előtt sikerült leégnünk!! :)))) Szóval mégis lett szinünk mire hazaértünk! :D
Sziasztok!!!!!!! Sokat emlegettünk titeket mikor hazajöttetek! Jó lett volna ha maradtok még 1 hetet...utána már jó idő volt, bár követte még 2 orkán erejű szeles nap...Hazafelé hiányoltuk de nagyon a társaságotokat....veletek egy élmény volt kifelé utazni, és kár hogy hazafelé nem hozzátok hasonló Útitársakkal utazhattunk....A pici lány sokat emleget titeket :D :D
Aznap égtem le én is mikor ti indultatok haza :S Üdv Nektek!!!!!!!!!! :D Such Család