Halihó!
Tegnap érkeztünk meg Nei Poriból és a Papa John apartmanban laktunk. Az internet tekintetében az volt a tapasztalat, hogy általában mindneki a földszinten a padon üldögélve használta a wifit, mert onnan jött a jel és ott volt a legerősebb, jelszó sem kellett hozzá. Mi a harmadikon laktunk így oda már nem ért fel a jel illetve ami felért az kódos volt, de hiába kérdeztem a tulajt illetve mondtam neki, hogy van egy kódos jel is, azt mondta nincs kód. Szóval ha valaki az elsőn esetleg a másodikon lakik majd annak lehet a szobából is bejön majd a net.
Tény, hogy a 3. emelet nem volt a legjobb választás mert mivel csak egy betontető van feletted eléggé melegek a szobák légkondi nélkül elviselhetetlen a hőség. A kétágyas szoba nem volt túl nagy, de pont minden elfért benne, viszont akik termetesebbek azok nem biztos, hogy kényelmesen elférnek az ágyon mert keskenyebbek, illetve a párnák nagyon laposak és kemények voltak (lehet hogy csak nálunk). Edény készlet és felszereltség szempontjából okés volt, viszont egy valamire használható kés volt csak. A fürdőszobai hajszárító nagyon jó ötlet és remekül működött. Az apartman sarkon van és két utcával Nei Pori vége előtt szóval az erkélyről körbe körbe lehet látni a tengert a harmadik emeleten. A tenger közel volt és mi oda mentünk ahol vannak napozók egy szikár magas görög pasas üzemelteti, és bármit rendelsz 7 eurót kell fizetni, íyg számolja fel az ágyak árát is, kicsit morgósnak tűnik de alapjában nagyon odafigyel mindenre még lavorba vizet is hozott aki meg akarta mosni a lábát a homoktól....:). Szóval ha kényelmesebben akarsz napozni napi 7 euró 2 napozóágy, persze vannak beljebb is lehet olcsóbbért, mi nem mentünk. Ja és ad néha kekszet is dél körül ajándékba.
Az árak nem vészesek. a Speciál pizza átlag 10 euró, a gyros pitában 2.20-250., a korsó csapot sör átlag 3.5 euró, a szóda éttermekben 1,5-2 euró. Csokis alap palacsinta 2.50-3 eurós szórásban, a fagyi változó méretű gömbök és ízek vannak de mindenhol finom, a csavaros fagyi viszont vizezett kicsit.
Hirtelen ennyi, a Platamonasba a kisvasút 3 euró fejenként, vissza szintén. Lehet vízi sportolni, mi négy éve felmentünk ejtőernyővel, nagyon nagy élmény aki tehet próbálja ki.
Bármi kérdés van szívesen válaszolok!
Üdv Lana!
Köszönöm válaszodat!
Sajnos nekem napi szinten kell használnom kint is a gépet, így fontos tudnom, hol tudom használni. A földszinti padok szobához tartoznak? A családommal a Papa John 2/23-ban leszünk, remélem lesz elérhető wifi. A laptopomon kell valamit állítani ahhoz, hogy rá tudjak csatlakozni? Lehet ciki, de nem értek hozzá.

Persze a kötelességen kívül lesz kirándulás, sok-sok lubickolás is!

Kellemes pihenést és további szép nyarat kívánok!