Sziasztok! Kicsit felháborodva írom most ezt a levelet. Nyaralásom jól sikerült a múlt héten, kivéve az utolsó napot. Egészen pontosan Nei Poriban voltam a Papa John Apartmanban. Arról volt szó, hogy a tulaj nyit majd egy helyiséget, ahová a csomagjainkat betehetjük, amíg várjuk a buszt. Ezzel szemben megérkezett kedd reggel a tulajdonos, és elkezdett veszekedni az idegenvezetőnkkel, minősíthetetlen stílusban ott mindenki előtt, majd ez a veszekedés odabent folytatódott. Az egésznek az lett a vége, hogy az idegenvezetőnk közölte, hogy nem lesz nyitva szoba, szóval a csomagjaink szépen ott maradnak a ház előtt kirakva. A tulajdonos ezután még az egyik vendég feleségét is lökdöste, mert a klímahasználattal volt problémája. Nekem annyi a véleményem, hogy mivel mi vagyunk a vendégek, mi hagyjuk ott nála a pénzünket, a minimum az, hogy kedvesen bánjon velünk, és ne bunkó stílusban. Ezek után elgondolkodok azon hogy legközelebb egy szállodába megyek inkább, ahol még tudják, hogy mi az az udvariasság és vendégszeretet.
Akkor örülök, hogy végül a Marianna apartmannál döntöttünk, és nem ennél...amúgy ezt a problémát jó lenne valahogy orvosolni a buszos utaknál, mert nem kellemes az utolsó napot azzal tölteni hogy reggeltől késő délutánig ülünk a csomagjainkon..Nekem amúgy hasonló tapasztalaton Nei Poriban egy pékség-cukrászdában volt, ami ott van a Zefyros apartmannál...olyan bunkó stílusban beszélt ott velünk 2 eladó lány/ azt hitték nem értek görögül/ de meglepődtek mikor vissza is válaszoltam :D , hogy a 2. alkalommal fogtam, és otthagytam őket, és a süteményt is amit vásároltam volna...az ilyen helyre tuti nem megyek be még egyszer...de remélem, szeptemberben nem lesz ilyen tapasztalatom megint...annak meg akkor különösen örülök hogy nem abba az apartmanba megyünk :) Mert először azon gondolkodtunk ....