(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

Vandi Dátum: 2012-08-06 08:03:22
Sziasztok! Mi is a Papa Johnban voltunk és nekünk nem volt semmi kellemetlen tapasztalatunk a tulajjal. A szobánk pedig szuper jó volt! Szerintem ez a negatív élmény a buszosokat érinti inkább, mert tényleg kellemetlen, ha ott kell ülni a csomagokkal, amíg nem jön a busz. Mi kocsival mentünk, de láttuk, hogy a mi turnusunknak is ott kellett várniuk a buszt. Szerintem erre kellene valami megoldást keresnie a Grand Toursnak és nem felbontani a szerződést a Papa John-nal, mivel szerintem mint már írtam is szuper jó, tiszta, színvonalas apartman. Olvastam olyan hozzászólásokat is más apartmanokról, hogy alig volt meleg víz, beázott a tető, csöpögött a víz a rezsóra, na ilyen elképzelhetetlen a Papa Johnban. Én jövőre is oda szeretnék menni, ugyhogy nem örülnék a szerződésbontásnak. Remélem megnyugtattam azokat, akik a Papa Johnba készülnek nyaralni, ne aggódjatok. Kellemes nyaralást!!!!!
Such Nikoletta Dátum: 2012-08-05 13:46:02
Okos Judit írta ekkor: 2012-08-03 12:01:00
Sziasztok! Kicsit felháborodva írom most ezt a levelet. Nyaralásom jól sikerült a múlt héten, kivéve az utolsó napot. Egészen pontosan Nei Poriban voltam a Papa John Apartmanban. Arról volt szó, hogy a tulaj nyit majd egy helyiséget, ahová a csomagjainkat betehetjük, amíg várjuk a buszt. Ezzel szemben megérkezett kedd reggel a tulajdonos, és elkezdett veszekedni az idegenvezetőnkkel, minősíthetetlen stílusban ott mindenki előtt, majd ez a veszekedés odabent folytatódott. Az egésznek az lett a vége, hogy az idegenvezetőnk közölte, hogy nem lesz nyitva szoba, szóval a csomagjaink szépen ott maradnak a ház előtt kirakva. A tulajdonos ezután még az egyik vendég feleségét is lökdöste, mert a klímahasználattal volt problémája. Nekem annyi a véleményem, hogy mivel mi vagyunk a vendégek, mi hagyjuk ott nála a pénzünket, a minimum az, hogy kedvesen bánjon velünk, és ne bunkó stílusban. Ezek után elgondolkodok azon hogy legközelebb egy szállodába megyek inkább, ahol még tudják, hogy mi az az udvariasság és vendégszeretet.
Akkor örülök, hogy végül a Marianna apartmannál döntöttünk, és nem ennél...amúgy ezt a problémát jó lenne valahogy orvosolni a buszos utaknál, mert nem kellemes az utolsó napot azzal tölteni hogy reggeltől késő délutánig ülünk a csomagjainkon..Nekem amúgy hasonló tapasztalaton Nei Poriban egy pékség-cukrászdában volt, ami ott van a Zefyros apartmannál...olyan bunkó stílusban beszélt ott velünk 2 eladó lány/ azt hitték nem értek görögül/ de meglepődtek mikor vissza is válaszoltam :D , hogy a 2. alkalommal fogtam, és otthagytam őket, és a süteményt is amit vásároltam volna...az ilyen helyre tuti nem megyek be még egyszer...de remélem, szeptemberben nem lesz ilyen tapasztalatom megint...annak meg akkor különösen örülök hogy nem abba az apartmanba megyünk :) Mert először azon gondolkodtunk ....
lana Dátum: 2012-08-04 22:03:34
Okos Judit írta ekkor: 2012-08-03 12:01:00
Sziasztok! Kicsit felháborodva írom most ezt a levelet. Nyaralásom jól sikerült a múlt héten, kivéve az utolsó napot. Egészen pontosan Nei Poriban voltam a Papa John Apartmanban. Arról volt szó, hogy a tulaj nyit majd egy helyiséget, ahová a csomagjainkat betehetjük, amíg várjuk a buszt. Ezzel szemben megérkezett kedd reggel a tulajdonos, és elkezdett veszekedni az idegenvezetőnkkel, minősíthetetlen stílusban ott mindenki előtt, majd ez a veszekedés odabent folytatódott. Az egésznek az lett a vége, hogy az idegenvezetőnk közölte, hogy nem lesz nyitva szoba, szóval a csomagjaink szépen ott maradnak a ház előtt kirakva. A tulajdonos ezután még az egyik vendég feleségét is lökdöste, mert a klímahasználattal volt problémája. Nekem annyi a véleményem, hogy mivel mi vagyunk a vendégek, mi hagyjuk ott nála a pénzünket, a minimum az, hogy kedvesen bánjon velünk, és ne bunkó stílusban. Ezek után elgondolkodok azon hogy legközelebb egy szállodába megyek inkább, ahol még tudják, hogy mi az az udvariasság és vendégszeretet.
Halihó! Nekem sem volt túl szimpatikus a tulaj, mondjuk nekünk nem volt konfliktusunk, de olyan mogorva volt, meg az a nőci is aki még ott volta boltban. Szerintem egyszerű, az utazási irodának jövőre nem biztos, hogy kellene szerződést kötni, sőt ezek után szerintem nem is fog. Voltak sokkal jobb apartmanok azon a környéken.
Okos Judit Dátum: 2012-08-03 12:01:00
Koscsóné Gál Gabriella Dátum: 2012-08-02 20:38:35
Rubi László írta ekkor: 2012-07-23 18:41:41
Igen van, én két helyről is tudok, mindkettő a központban van. Az egyik olcsóbb a másik drágább. Az olcsóbbik a víztől számitott 3. párhuzamos utcában van, ott 1 euro/óra a bringa, és lehet robogót is kölcsönözni. A bringa az egyszerű, felírja a nevedet egy cetlire, és fizetsz, majd viszed a bringát. Robogóhoz kéri a jogsit, az ottmarad és kapsz egy papírt amivel igazolod magad a rendőrnél+ rajta van hogy merre mehetsz vele, akármerre nem !!! Egyébként 1-2 oldalt olvass vissza sok hasznos dolgot írtam N.Poriról....
Köszönöm az infót, holnap kezdem a visszaolvasást. :)