(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

Rubi László Dátum: 2012-07-23 18:41:41
Koscsóné Gál Gabriella írta ekkor: 2012-07-23 11:24:41
Üdv mindenkinek! Érdeklődni szeretnék,hogy Nei Poriban van-e lehetőség kerékpár kölcsönzésre? És ha igen,az hogyan működik? Már lusta vagyok végigolvasni a fórumot és nem emlékszem,hogy volt-e ilyenről szó. Ha kerékpárt nem,akkor robogót hol érdemes bérelni? Köszönöm a segítséget. Augusztus 13-án indulunk,de már nagyon zsongunk :)
Igen van, én két helyről is tudok, mindkettő a központban van. Az egyik olcsóbb a másik drágább. Az olcsóbbik a víztől számitott 3. párhuzamos utcában van, ott 1 euro/óra a bringa, és lehet robogót is kölcsönözni. A bringa az egyszerű, felírja a nevedet egy cetlire, és fizetsz, majd viszed a bringát. Robogóhoz kéri a jogsit, az ottmarad és kapsz egy papírt amivel igazolod magad a rendőrnél+ rajta van hogy merre mehetsz vele, akármerre nem !!! Egyébként 1-2 oldalt olvass vissza sok hasznos dolgot írtam N.Poriról....
Rubi László Dátum: 2012-07-23 18:36:15
Solymosi-Hárs Hajnalka írta ekkor: 2012-07-22 20:11:22
Szia Laci! Lehet jó kis "klón" Pradakat, meg LV táskákat kapni a piacon? Tavaly vettem Korfun, és kolléganőm már leadta a "rendelést", hogy neki is kell. Kéne még néhány "félhamis" ( mert amúgy jó minőségű) RayBen napszemcsi is. A fakultatív hány órakor indul Szkiatoszra, előtte be lehet zsúfolni még egy piacozást? Köszi a választ, Hajni
Szia! Megmondom őszintén én nem is nagyon figyeltem a márkajelzéseket. A párom vett táskát de azon nincs márkajelzés, viszont valódi bőr, nagyon szép és 7euro volt. Lett volna olcsóbb is de az nagyon silány volt. Illetve volt drágább is. Napszemüveg minden féle fajta volt, a Gucci-ra emlékszem, az 3 euroba került.Skiathos nekünk reggel 7 kor indult volna, de mi nem mentünk el, a piac szintén reggel 7-8 körül kezdődik, szóval vagy-vagy..... Egyébként a tengerparton is árulnak jó minőségű cuccokat (ernyő, táska, napszemüveg, parfüm) sétáló árusok, de marha drágán, viszont lehet alkudni náluk, de még így is a piac az olcsóbb. Van néhány mindent áruló bolt, nem sok, és nem supermarket, ott van táska, napszemüveg, ruha, de drágán.
Rubecz Alexandra Dátum: 2012-07-23 12:55:17
Üdv mindenkinek! Érdeklődni szeretnék,hogy Nei Poriban van-e lehetőség kerékpár kölcsönzésre? És ha igen,az hogyan működik? Már lusta vagyok végigolvasni a fórumot és nem emlékszem,hogy volt-e ilyenről szó. Ha kerékpárt nem,akkor robogót hol érdemes bérelni? Köszönöm a segítséget. Augusztus 13-án indulunk,de már nagyon zsongunk :)
Szia Gabriella! Ha jól emlékszem a templom mellett érdemes nézelődni kölcsönző ügyben. Persze kinek melyik szimpatikus... Mi is 13-án indulunk 2 hétre (Kaposvárról). Ti honnan indultok? Ti is busszal?
Dátum: 2012-07-23 11:58:28
Solymosi-Hárs Hajnalka írta ekkor: 2012-07-22 20:11:22
Szia Laci! Lehet jó kis "klón" Pradakat, meg LV táskákat kapni a piacon? Tavaly vettem Korfun, és kolléganőm már leadta a "rendelést", hogy neki is kell. Kéne még néhány "félhamis" ( mert amúgy jó minőségű) RayBen napszemcsi is. A fakultatív hány órakor indul Szkiatoszra, előtte be lehet zsúfolni még egy piacozást? Köszi a választ, Hajni
Kedves Hajni! Skiathos elott nem fer bele a piac,mert gorog ido szerint reggel 6.30-kor van az indulas. Platamonasban van csutortokon piac,oda at lehet menni a kisvonattal,de ha autoval jottok akkor akar Leptokariara is at tudtok menni.Hetfon van olymposi kirandulas,ott aznap van Litochoroban a piac. Udv:Hajnal
Dátum: 2012-07-23 11:55:21
Kedves Gabriella! Igen van kerekpar kolcsonzesre lehetoseg,3 orara 1 Euro.Robogot ugyanott lehet berelni.Udv:Hajnal