(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

Koscsóné Gál Gabriella Dátum: 2012-07-23 11:24:41
Üdv mindenkinek! Érdeklődni szeretnék,hogy Nei Poriban van-e lehetőség kerékpár kölcsönzésre? És ha igen,az hogyan működik? Már lusta vagyok végigolvasni a fórumot és nem emlékszem,hogy volt-e ilyenről szó. Ha kerékpárt nem,akkor robogót hol érdemes bérelni? Köszönöm a segítséget. Augusztus 13-án indulunk,de már nagyon zsongunk :)
Solymosi-Hárs Hajnalka Dátum: 2012-07-22 20:11:22
Rubi László írta ekkor: 2012-07-15 11:18:27
Piac: Pénteken reggel 7-től kb délig, 2-ig van. Óriási nagy, és MINDEN van. Ruha, táska, tengeri herkentyűk, fűszerek, gyümölcsök, zöldségek, nyuszi, némi bóvli kacat, stb.... egy Jó női valódi bőr retikül 7 euro, egy pénztárca 5euro, egy laza nyári női ruha 3 euro, napszemüveg (nem bóvli)3 euro (üzletben ugyanaz 5-12 euro), egy póló (jó minőség) 3-5 euro, gyümölcsök nagyjából a fele mint az üzletekben.
Szia Laci! Lehet jó kis "klón" Pradakat, meg LV táskákat kapni a piacon? Tavaly vettem Korfun, és kolléganőm már leadta a "rendelést", hogy neki is kell. Kéne még néhány "félhamis" ( mert amúgy jó minőségű) RayBen napszemcsi is. A fakultatív hány órakor indul Szkiatoszra, előtte be lehet zsúfolni még egy piacozást? Köszi a választ, Hajni
Solymosi-Hárs Hajnalka Dátum: 2012-07-22 20:00:04
Sziasztok! Én most megyek 8x Görögországba, soha nem kértünk klímát a szobába. A klíma használatával kapcsolatban csak annyit szeretnék megjegyezni, hogy sztem többet árt vele magának az ember mint használ. Főleg napközben, ha jól hűtött szobából kimegy a melegre. Mindenki maga tudja, de nálam a bevált módszer, hogy a reggeli órákban mikor megébredek azonnal becsukom a teraszajtót + zsalugátert. Így egész kellemes idő marad a szobában. Továbbá volt rá eset, hogy a mikor fent voltunk az erkély- és a szobaajtót kitámasztva kinyitottuk kellemes langyos huzat lett, egész elviselhetővé téve a szoba levegőjét. Tehát aki érzékenyebb a hirtelen hőingásra inkább védekezzen a meleg ellen mint klímázzon. Csak egy jó tanács, mindenki maga dönti el hogy alkalmazza e. Mindenkinek szép, élményekben gazdag nyarat!
Dátum: 2012-07-21 17:40:10
Tamásné Márta írta ekkor: 2012-07-21 14:41:06
Sziasztok! Augusztus 7-től leszünk Nei Poriban,a Papa John apartmanban. A szállásról már sok információt kaptam itt a fórumon,de lenne pár kérdésem.Volt e valaki a hajó kiránduláson Skiathos-on,és milyen volt,és melyik napon? Gyanítom pénteken mert akkor van a piac és oda elszeretnék menni. Autóval könnyű eljutni a Meteorákhoz? A víz van olyan szép mint Sartin? Köszi a válaszokat. smile
Szia! Igen a Skiathos pentekenkent van,piac van itt a kornyeken mas falvakban is, oda konnyebb autoval eljutni.Skiathos velemenyem szerint tobbet er,mint a piac,legalabbis ha szeretnetek tobbet latni Gorogorszagbol.A Meteorakhoz el lehet jutni autoval,viszont benzin koltseg tekinteteben jobban jottok ki a fakultativ programmal,mert legalabb 3-4 fizeto kaput is bele kell szamolni,plusz 400 km legalabb.Emellett az idegenvezetes teszi teljesse a programot,mert sok lenyeges dologrol lemaradtok anelkul,mert ott vannak am titkok :)
Tamásné Márta Dátum: 2012-07-21 14:41:06
Sziasztok! Augusztus 7-től leszünk Nei Poriban,a Papa John apartmanban. A szállásról már sok információt kaptam itt a fórumon,de lenne pár kérdésem.Volt e valaki a hajó kiránduláson Skiathos-on,és milyen volt,és melyik napon? Gyanítom pénteken mert akkor van a piac és oda elszeretnék menni. Autóval könnyű eljutni a Meteorákhoz? A víz van olyan szép mint Sartin? Köszi a válaszokat. smile