(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

Veresné Ancsa Dátum: 2012-05-25 13:24:10
Kedves Hajnal ! Köszönöm a gyors választ! Igazából annyi mindent kérdeznék,de ez már abból adódik,hogy annyira várjuk már,hogy ott legyünk.Igen akkor napernyő marad itthon,a homokozó pedig ha lesz hely a bőröndbe akkor visszük csak. Mivel az apartman még uj a GT -nál minden érdekelne.Tudod a "lakók" máshogy vélekednek sokszor az apartmanokról mint az utazási iroda .Akkor mikró nincs ugye,de vizforraló az van.? A tenger vize ugye melegszik már? smile Jó pihenést kívánok Neked és az épp kinnt lévőknek.A váságról ill bármi fontos változásról kérlek tájékoztass minket majd,ha időd engedi!Üdvözlettel:Ancsa
Dátum: 2012-05-25 13:00:26
Kedves Ancsa! A parton vannak napernyok,es nyugagyak,amik a kavezokhoz tartoznak.Itt nem kulon kell fizetni erte,hanem ha ott fogyasztunk valamit,akkor azt hasznalhatjuk,amig ott vagyunk.Tehat igazabol erdemes rendelni egy kavet,uditot,es akkor akar egesz nap maradhatunk. Ez egy udulo hely,szoval venni szinte akarmelyik sarkon lehet homokozashoz dolgokat,lehet kicsivel magasabbak az arak,de ezt igazabol nem tudom megitelni,mert nem ismerem az otthoni arakat ez ugyben. A kirandulasokat pontosan meg nem tudjuk melyik napra fognak esni,de minden heten frissitem a faliujsagon,es naponta tartok fogado orat az apartmanoknal.Jovo hettol mar biztos lesz a pontos menetrend.Itt Nei Poriban pentekenkent van piac. Mit irjak a Papa John hazrol? Konyhaba hasonloan felszerelt,mint azt korabban irtam.
Veresné Ancsa Dátum: 2012-05-25 12:04:12
Kedves Hajnal! Köszönöm az ár-infókat,nekem is hasznosak.Viszont szeretnék még kérdezni.Alap dolgok homokozáshoz (vigyünk itthonról-vegyünk ott??)napernyőt vigyünk vagy nem drága? Skiathos marad csütörtöki napon?,ugye ekkor van a piac is ? A kinnt lévő nyaralók a Papa John apartmanról tudnának infót adni?? Köszönöm előre is a válaszokat!!
Dátum: 2012-05-25 10:00:43
Derecskei György írta ekkor: 2012-05-22 13:17:31
Szép napokat én is szeretnék kérdezni az árakról smile Menyibe kerül a robogó bérlés ? Étel árak . Tavernák gyroszosok emeltek e drasztikusan ? Előre is köszönöm :-)
Elnezest,hogy kicsit megkesve valaszolok,de fantasztikus kirandulasok voltak a napokban a Meteoraknal es Skiathos szigeten.Most igyekszem bepotolni. Kedves Gyorgy! A robogo berles korulbelul 8-9 euro 2 orara, egesz napra(24h) 20 euro kornyeken mozog. Az arak nem nagyon vagy egyaltalan nem emelkedtek a tavalyihoz kepest.A gyros 2-2,50 korul van,salatak 5 euro korul,husetelek 6-10 euro korul,pizzak 7-10 euro korul.Persze ez valtozo helytol fuggoen.A mi vendegeink nehany etteremben kedvezmennyel etkezhetnek,de ezeket el fogom mondani,amikor megerkeznek. Kedves Ildiko! Sun nincsen,a tengerpart teljesen homokos.Szeptember elejen meg nagyon jo ido szokott lenni. Kedves Lajos! A konyhakban altalaban van evoeszkoz,lapos,mely,kistanyer,pohar,fozolap,labos,tesztaszuro.Ez utobbiban nem vagyok teljesen biztos,de ma megyek a Coral Apartmanba,es akkor pontositom az informaciot. Udvozlettel: Hajnal
Bodó Lajos Dátum: 2012-05-24 09:21:33
Kedves Hajnalka! Érdeklődni szeretnék a Coral Apartmann felszereltségéről, különösen a konyha érdekelne, hogy milyen eszközöket vigyünk magunkkal, mert szeretjük magunk elkészíteni a helyben megvásárolt élelmiszert. Köszönöm szépen!