Kedves Ancsa!
A valsag miatt nem kell aggodni,en nem tapasztaltam eddig nagy valtozasokat,az arak sem nagyon valtoztak.
A Papajohn haz szep uj haz,a tulaj nagyon rendes,amit megiger azt be is tartja,tegnap voltam ott,es most igyekszik az ingyenes magyar tv csatornakat is beallitani.Nagyon lelkiismeretes.A bejarat melle zuhanyzot epittett,ahol strandolas utan lehet labat mosni,hogy ne vigyuk be a homokot,szep uj torolkozotket vett a szobakba.
En is sok mindent tudnek meselni Gorogorszagrol,az itteni eletrol,de a gorog elmenyt meg kell tapasztalni :)
Kedves Hajnal!!
Nagyon köszönöm a jó híreket!!

Igen,tapasztaltam már többször a Görög emberek vendégszeretetét.Azt hiszem mi magyarok rengeteget tanulhatnánk Tőlük!Egyszerűen imádom az egész országot!!!Ezt a szeretetet és élményt szeretném kicsi fiamnak megmutatni.
Rendes lehet akkor tényleg a tulaj,hogy,magyar csatornákat akar,bár remélem az idő nem fogja engedni,hogy tévét nézzünk.

Láttam tegnap jónagy eső volt felétek.Néztük,hogy teszik ki napernyőket,a partot csinálják.Várnak bennünket turistákat és mi megyünk!!!!

Hajnal!Köszönöm Neked a tájékoztatást!!!!