(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

Veresné Ancsa Dátum: 2012-06-08 14:42:42
Kedves Hajnal!! Nagyon eltüntél! smile Röpül az idő hamarosan indulunk igaz Vandi??Te is eltüntél!! Hajnal!Kérdezném,hogy rostos üdítők (nem kell ,hogy 100%-os legyen) kaphatók -e? és ha igen milyen áron? Milyen a víz hőmérséklete?Elég változó arra is az időjárás,remélem azért jó időt fogunk ki,ha már erre várunk január óta és kegyesek lesznek hozzánk az égiek!! Valamelyik fórumon olvastam,hogy mivel kevesebb a vendég a fakultativ kirándulások árai lejjebb mentek egy kicsit.Rátok ez vonatkozik ill igaz ez?? Válaszod köszönöm! Üdv:Ancsa
Felföldi Ildikó Dátum: 2012-05-31 22:26:48
Érdeklődni szeretnék azoktól akik már visszaérkeztek Nei Poriból, hogy milyen a falu, a tengerpart tisztasága, és milyen volt eddig az időjárás?
erzso Dátum: 2012-05-29 14:35:46
Kedves Grandtours!Érdeklődnék milyen idő várható, tenger fürdésre alkalmas június elején? smile
Veresné Ancsa Dátum: 2012-05-27 22:21:10
írta ekkor: 2012-05-26 08:30:58
Kedves Ancsa! A valsag miatt nem kell aggodni,en nem tapasztaltam eddig nagy valtozasokat,az arak sem nagyon valtoztak. A Papajohn haz szep uj haz,a tulaj nagyon rendes,amit megiger azt be is tartja,tegnap voltam ott,es most igyekszik az ingyenes magyar tv csatornakat is beallitani.Nagyon lelkiismeretes.A bejarat melle zuhanyzot epittett,ahol strandolas utan lehet labat mosni,hogy ne vigyuk be a homokot,szep uj torolkozotket vett a szobakba. En is sok mindent tudnek meselni Gorogorszagrol,az itteni eletrol,de a gorog elmenyt meg kell tapasztalni :)
Kedves Hajnal!! Nagyon köszönöm a jó híreket!! smile Igen,tapasztaltam már többször a Görög emberek vendégszeretetét.Azt hiszem mi magyarok rengeteget tanulhatnánk Tőlük!Egyszerűen imádom az egész országot!!!Ezt a szeretetet és élményt szeretném kicsi fiamnak megmutatni. Rendes lehet akkor tényleg a tulaj,hogy,magyar csatornákat akar,bár remélem az idő nem fogja engedni,hogy tévét nézzünk. smile Láttam tegnap jónagy eső volt felétek.Néztük,hogy teszik ki napernyőket,a partot csinálják.Várnak bennünket turistákat és mi megyünk!!!! smile Hajnal!Köszönöm Neked a tájékoztatást!!!!
Dátum: 2012-05-26 08:30:58
Kedves Ancsa! A valsag miatt nem kell aggodni,en nem tapasztaltam eddig nagy valtozasokat,az arak sem nagyon valtoztak. A Papajohn haz szep uj haz,a tulaj nagyon rendes,amit megiger azt be is tartja,tegnap voltam ott,es most igyekszik az ingyenes magyar tv csatornakat is beallitani.Nagyon lelkiismeretes.A bejarat melle zuhanyzot epittett,ahol strandolas utan lehet labat mosni,hogy ne vigyuk be a homokot,szep uj torolkozotket vett a szobakba. En is sok mindent tudnek meselni Gorogorszagrol,az itteni eletrol,de a gorog elmenyt meg kell tapasztalni :)