(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2011-09-17 20:13:55
Kedves Fórumozók! Érdeklődnék, hogy a kis vasut legkésőbb mikor indul vissza Platamonaszból Neo Poriba? Gyalog a parton mennyi idő besétálniPlatamonasba pl. a Coráltól? A válaszokat előre is köszönöm.
Csaba Dátum: 2011-09-11 13:55:40
Sándorné írta ekkor: 2011-09-11 13:32:18
Szerbusz Csaba!A várat mindenképpen úgy ajánlom hogy vagy a délelőtt 10 órási kis vonattal mentek és 12.30-kor jön vissza.Vagy a 12.00kor indul és este 18.30 kor jön vissza.Érdemes az utóbbit választani mert így van idő a várhoz felgyalogolni,majd le,és utána még szét tudtok nézni platamonasba.Vigyázat azért írtam így a menetrendet mert szieszta időbe nem jár a kisvasút:A kisvasút a templomtól indul,bár nektek ez is elég távolság les,és Platamonasba a kikötőbe rak ki,na onnan lesz a gyalog túra..Persze ha kocsival mentek akkor az más mert fel tudtok menni egészen a vár tövéig.Érdemes szétnézni Platamonasba mert nagyon szép kis helység,bár mindenhol azt olvasni hogy csendes halász falu,na én a csendnek nyomát se láttam.Nekem Nei Pori jobban tetszett.Mi 2 helyen kajáltunk és meg voltunk elégedve,az egyik Athos vendéglője,ez ha sétáltok majd a parton a központ fele,a parton található áll az ajtó előtt egy szakács figura,azt hiszem kék fehér az asztal szék,kivéve a kerti helység.Nagyon kedvesek,az ár is jó ,figyelmesek és augusztus végén volt egy magyar srác is,borzasztóan rendes.A másik az beljebb van az is a parton van,ott is van egy magyar lány Ági,ő is nagyon aranyos,minden kívánságodat teljesíti!. Anett az első nap szokott tartani egy körutat ahol meg mutatja a fontos dolgokat.menjetek el mert érdemes,ezt az éttermet is megmutatja. A pékséget is meg fogja mutatni,csak vigyázzatok mert a péksüti nagyon finom,csak nagyon drága.Azt mondták nekünk hogy szuper markettbe sokkal olcsóbb!Különben az árak azok jók,csak nézzetek jól széjjel,mert ugyanaz a termék pl 2 utcával felljebb vagy lejjebb olcsobb,és sok kicsi sokra megy.Majd úgyis rájöttök,csak az a baj hogy addigra haza kell jönni!Kívánok neked nagyon jó utat és jó nyaralást kívánok!
Kedves Sándorné! Nagyon köszönöm a kimerítő tájékoztatást és a jó kívánságokat! Már január óta erre várunk. Üdv: Csaba
Sándorné Dátum: 2011-09-11 13:32:18
Szerbusz Csaba!A várat mindenképpen úgy ajánlom hogy vagy a délelőtt 10 órási kis vonattal mentek és 12.30-kor jön vissza.Vagy a 12.00kor indul és este 18.30 kor jön vissza.Érdemes az utóbbit választani mert így van idő a várhoz felgyalogolni,majd le,és utána még szét tudtok nézni platamonasba.Vigyázat azért írtam így a menetrendet mert szieszta időbe nem jár a kisvasút:A kisvasút a templomtól indul,bár nektek ez is elég távolság les,és Platamonasba a kikötőbe rak ki,na onnan lesz a gyalog túra..Persze ha kocsival mentek akkor az más mert fel tudtok menni egészen a vár tövéig.Érdemes szétnézni Platamonasba mert nagyon szép kis helység,bár mindenhol azt olvasni hogy csendes halász falu,na én a csendnek nyomát se láttam.Nekem Nei Pori jobban tetszett.Mi 2 helyen kajáltunk és meg voltunk elégedve,az egyik Athos vendéglője,ez ha sétáltok majd a parton a központ fele,a parton található áll az ajtó előtt egy szakács figura,azt hiszem kék fehér az asztal szék,kivéve a kerti helység.Nagyon kedvesek,az ár is jó ,figyelmesek és augusztus végén volt egy magyar srác is,borzasztóan rendes.A másik az beljebb van az is a parton van,ott is van egy magyar lány Ági,ő is nagyon aranyos,minden kívánságodat teljesíti!. Anett az első nap szokott tartani egy körutat ahol meg mutatja a fontos dolgokat.menjetek el mert érdemes,ezt az éttermet is megmutatja. A pékséget is meg fogja mutatni,csak vigyázzatok mert a péksüti nagyon finom,csak nagyon drága.Azt mondták nekünk hogy szuper markettbe sokkal olcsóbb!Különben az árak azok jók,csak nézzetek jól széjjel,mert ugyanaz a termék pl 2 utcával felljebb vagy lejjebb olcsobb,és sok kicsi sokra megy.Majd úgyis rájöttök,csak az a baj hogy addigra haza kell jönni!Kívánok neked nagyon jó utat és jó nyaralást kívánok!
Dátum: 2011-09-10 18:48:26
Csaba írta ekkor: 2011-09-09 03:46:29
Kedves Anett! Hétfőn indulunk a Coral-ban leszünk. Ez az apartman a település északi vagy a déli felén van? Van-e szunyog? A 305-ös stúdióba megyünk a, leíráok szerint két légterű külön konyhával, vagy az egyik szobával van együtt a konyha? Ha küldene egy térképet bejelölve a Corallal személyesen is megköszönhetném! Üdv:Csaba
Kedves Csaba! A Coral a falu végén van. Thessalonikitől délre 100 km-re fekszik Nei Pori. Platamonas után következik Nei Pori. A két település gyakorlatilag egybe van nőve. Amikor beérsz Nei Poriba és meglátod a templomot utána még tovább kell menni Platamonassal ellentétes irányba a falun belül egészen addig, amíg tart az aszfalt út és ott találtok 3 hotel együttest, a Hotel Evdiont, Hotel Eviliont és a Hotel Stilvit. Ezek háta mögött tallható a Coral apartman. Az aljába van egy kis bár. A 305. szobába külön légtérbe van a konyha, ami öszeköti a két szobát. Serpenyőt és levelesmerőt hozzatok. Amikor beértek a faluba hívjatok és segítek mindenben, illletve a du. tartott tájékoztatón elmondok majd minden fontos infomációt! Jó utat! Üdv.: Anett
Csaba Dátum: 2011-09-10 10:19:46
Kedves Sándorné! Köszi a választ. Ha már bíztattál hogy kérdezzek akkor... Hol van a Coral-hoz képest a pékség? Szerinted hová érdemes elmenni vacsizni? A vár gyalog, vagy vonattal?