(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

Sándorné Dátum: 2011-09-10 08:52:54
Ha van még kérdésed szívesen válaszolok!
Sándorné Dátum: 2011-09-10 08:52:06
Kedves Csaba!Térképet találsz a Nei Pori képeknél a legutolsó!Én úgy tudom hogy ott is úgy van a konyha hogy az egyik szobával van egy légtérbe.Szúnyog az van mindenhol,vinni kell elektromos riasztót és nem lesz gond velük!Nekem azt mondták hogy a konyhája nincs nagyon felszerelve,amúgy tiszta szép apartman!Bocsi nem én vagyok Anett,csak az Anett elég ritkán tud itt lenni,ezért gondoltam megosztom veled a tapasztalataimat.
Csaba Dátum: 2011-09-09 03:46:29
Kedves Anett! Hétfőn indulunk a Coral-ban leszünk. Ez az apartman a település északi vagy a déli felén van? Van-e szunyog? A 305-ös stúdióba megyünk a, leíráok szerint két légterű külön konyhával, vagy az egyik szobával van együtt a konyha? Ha küldene egy térképet bejelölve a Corallal személyesen is megköszönhetném! Üdv:Csaba
Dátum: 2011-09-04 10:21:37
Sándorné írta ekkor: 2011-09-02 08:12:57
Szia Anett!Szerencsésen haza érkeztünk!Sajnos hogy itthon vagyunk,de nagyon remélem hogy jövőre is eltudunk menni!Mindenkinek ajánlom a marianna apartmant,teljesen felszerelt,jó fekvésű,közel a központhoz,a tengerhez!Ha tehetném még vissza mennék!!!!!Neked kívánok még nagyon jó munkát,és borzasztóan irigyellek! smile Sajti család
Kedves Sándorné! Nagyon örülök, hogy az elképzeléseiteknek megfelelően alakult a nyaralás és ilyen jól éreztétek magatokat. smile Várunk benneteket jövőre is! Üdv.: Anett
Dátum: 2011-09-04 10:18:42
Szilvási Tímea írta ekkor: 2011-09-02 23:09:52
Szia Anett! hétfőn indulunk hozzád nei poriba és azt szeretnénk tudni,hogy lehetőségünk lesz-e autóbérlésre? Tavaly autóval utaztunk Görögországba és így fel tudtuk fedezni a környéket is. idén is szeretnénk szétnézni, ezért szeretnénk tudni milyen lehetőségek vannak erre.
Kedves Tímea! Igen van lehetőség autóbérlésre, amire majd nálam kell jelentkezni, de az ideérkezés napján tartott tájékoztatómban mindent el fogok részletesen mondani. Várlak benneteket :) Üdv.: Anett