Kedves Marcsi! Júliusban megyünk a Reineri apartmanba. Szeretnénk 3 programon is részt venni. A 2 Beach túrán, Myrtoson, és a zakintosi hajókiránduláson. Elég sok oldalt visszaolvastam, de nem találtam meg egyben leírva, de lehet elsiklottam felette, hogy 2017ben vagy 2016ban melyik program milyen napokon szokott lenni. Megoldható ez a 3 program egy hét alatt? Vagy ha leírnád, hogy 2017ben az egyes napokon milyen programok voltak. Sokat segítene a tervezésben.
Köszi Dávid
Kedves Dávid!
Hétfőn : Szigettúra
Kedd: Myrtos Beach du Argostoli
Szerda; Zakynthos hajóval, du; Ainos hegyi túra
Csütörtök; 2 Beach túra ,este Görög est vagy Fiscardo hajóval
Péntek; Ithaka hajóval
Szombat ; váltás nap
Jó tervezést:
Üdv
Marcsi
Vizvári Dávid Dátum: 2018-01-26 15:21:50
Kedves Marcsi! Júliusban megyünk a Reineri apartmanba. Szeretnénk 3 programon is részt venni. A 2 Beach túrán, Myrtoson, és a zakintosi hajókiránduláson. Elég sok oldalt visszaolvastam, de nem találtam meg egyben leírva, de lehet elsiklottam felette, hogy 2017ben vagy 2016ban melyik program milyen napokon szokott lenni. Megoldható ez a 3 program egy hét alatt? Vagy ha leírnád, hogy 2017ben az egyes napokon milyen programok voltak. Sokat segítene a tervezésben.
Köszi Dávid
Grand Marcsi Dátum: 2018-01-26 12:34:10
Besenyei Zsuzsanna írta ekkor: 2018-01-26 11:29:20
Szia Marcsi! Július 28-tól a Mi Abeli illetve az Anna apartmanba megyünk egy 7fős társasággal. Azt szeretném kérdezni hogy van-e lehetőség 7 személyes jármű bérlésére? Két napra szeretnénk, és hogy kb mennyibe kerülne? Köszi a választ! Üdv: Zsuzsa
Szia Zsuzsa!
Van nektek jármű időben kell ennyi főre lefoglalni ...kb 55 €/nap...de remélem velem is jöttök majd kirándulni ...legalább a szigettúrára
üdv
Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2018-01-26 12:30:33
Siti Marianna írta ekkor: 2018-01-25 10:43:34
Szép napot! Milyen az időjárás, hőmérséklet általában június elején. Kisgyerekkel alkalmas a tenger a fürdőzésre? Köszönöm, üdv: Siti Marianna
Kedves Marianna!
Az időjárás nagyon fog tetszeni a kicsinek is ne aggódj
23-25 fokos már lesz akkorra a víz,de a sekélyebb részeken melegebb is lehet.
Minden jót addig is :)
üdv
Marcsi
Besenyei Zsuzsanna Dátum: 2018-01-26 11:29:20
Szia Marcsi! Július 28-tól a Mi Abeli illetve az Anna apartmanba megyünk egy 7fős társasággal. Azt szeretném kérdezni hogy van-e lehetőség 7 személyes jármű bérlésére? Két napra szeretnénk, és hogy kb mennyibe kerülne? Köszi a választ! Üdv: Zsuzsa