Kedves CISSY C.!Nagyon köszönöm ezt a pontos,alapos tájékoztatást!! Igazán nagyon hasznos volt!Mindenképp tranzitszállással oldjuk meg, nagyon messze van igen tudom még busszal is ahol pihenhet az ember...Szeretnék még kérdezni,ha nem gond..! Hogy intéztétek a komjegyet? Online jegyvásárlással,vagy a helyszínen? Mennyivel előbb érdemes a kikötőbe odaérni? Kompmenetrendet kerestem,bár nem tudom melyik társaságot kell nézni,még a nyári menetrend nincs kiirva! Nidriből megy több komp is a szigetre? Van ahol ritkán jár regge,és este 1..ezért kérdezem csak!
Nagyon köszönöm a tájékoztatást!
Kedves Csilla! A kompjegyet a kikötőben vettük, 1 órával hamarabb értünk a kikötőbe, mint ahogy a komp indult, a pénztárt kb. 20 perccel előtte nyitották. A nyári komp menetrendet úgy emlékszem, áprilisban írták ki. Odafelé a westferry-vel, visszafelé a ionian group társasággal utaztunk. Nem olyan sok komp megy Nidriből, úgy emlékszem 2 délelőtt, kettő délután. De a kompok pontosak, betartják a menetrendet, úgyhogy biztos akkor mennek, amikorra ki lesznek írva.