(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Tóth Henrietta Dátum: 2018-01-18 07:36:16
Grand Marcsi írta ekkor: 2018-01-17 19:41:51
Kedves Henrietta! Minden szállásunkon, minden szombaton van teljes takarítás , toalett papírt adnak valamint törölközőket. Szerdánként minden szobába beadnak tiszta törölközőket. A bőrönd a súlyhatárt ne haladja meg kérlek erre figyelj. Minden jót addig is:) Üdv Marcsi smile
Kedves Marcsi! Köszönöm szépen a válaszod. 1997 óta utazok és pár éve már utazunk a Grand-dal. Rrutinosak vagyunk bőröndpakolás szempontjából. Voltak idők amikor még úgy pakoltam, hogy a fele cuccot vissza hoztuk. Mára már sokkal kifinomultabb a technikám. Ezért is kértem a segítséged, hisz a törölközők azok, amik mindig felzabálják a helyet a bőröndben és persze súlyuk is van. Jó hír, hogy idén a tengerparti törölközők kivételével mást nem kell vinnünk. smile
Grand Marcsi Dátum: 2018-01-17 19:41:51
Tóth Henrietta írta ekkor: 2018-01-17 08:58:16
Kedves Marcsi! Szeretném még megkérdezni, hogy akik két hétre mennek azoknál a második héten van-e takarítás, törölköző csere, kapunk-e a fürdőszobába toalett papírt? A pakolás szempontjából fontos ez nekem, mivel a törölközők és a papír sok helyet foglalnak a bőröndben, így csak a legszükségesebb mennyiséget vinném. Válaszod előre is köszönöm.
Kedves Henrietta! Minden szállásunkon, minden szombaton van teljes takarítás , toalett papírt adnak valamint törölközőket. Szerdánként minden szobába beadnak tiszta törölközőket. A bőrönd a súlyhatárt ne haladja meg kérlek erre figyelj. Minden jót addig is:) Üdv Marcsi smile
Tóth Henrietta Dátum: 2018-01-17 08:58:16
Kedves Marcsi! Szeretném még megkérdezni, hogy akik két hétre mennek azoknál a második héten van-e takarítás, törölköző csere, kapunk-e a fürdőszobába toalett papírt? A pakolás szempontjából fontos ez nekem, mivel a törölközők és a papír sok helyet foglalnak a bőröndben, így csak a legszükségesebb mennyiséget vinném. Válaszod előre is köszönöm.
Grand Marcsi Dátum: 2018-01-13 17:47:37
Tóth Henrietta írta ekkor: 2018-01-12 12:58:35
Kedves Marcsi! Június 16-ától két hetet szándékozunk Skala-n eltölteni. Választásunk a Hermes házra esett, földszint 1-es szobára. Az után érdeklődnék, hogy mennyire süt be oda a nap? Azért lenne ez számomra fontos, mert tavaly sajnos egy olyan apartmanban voltunk ahová reggel 7:00-tól 11 óráig besütött a nap, annyira meleg volt a szobában, hogy egész héten 7 óra után már kivert bennünket az ágyból, nem tudtuk magunkat kialudni, pedig az is június közepén volt. A légkondit én nem bírom ezért az szóba sem jöhetett. Válaszod előre is köszönöm. Üdvözlettel: Tóth Henrietta
Kedves Henrietta! A növények védik a szobát a reggeli erős naptól. Jó választás a szoba nem lesz gondotok a keleti fekvésű szobával. Minden jót addig is! Üdv Marcsi smile
Grand Marcsi Dátum: 2018-01-13 17:44:20
Verba Zita írta ekkor: 2018-01-12 11:36:35
Kedves Marcsi! Minden évben a Grand Tours választjuk, és az idén sincs másképp! Kefalóniát céloznánk meg és kérdésem az lenne, hogy motort mennyiért lehet bérelni? Válogatok az apartmanok közt, 3 felnőtt utaznánk, melyik apartmant javasolnád? Válaszodat előre is köszönöm! Verba Zita Miskolcról smile
Kedves Zita! A háromágyas szobáink közül én a kényelmes Hermes szállásunk szobáit javaslom a fsz:1,,1em:10,vagy 2.em:20-as szobáit. Nézzétek meg az online foglaláson a telítettséget. A motor bérlés kb:20-25 € per nap . Jó foglalást nektek! smile Üdv Marcsi smile