(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Helga Lakatosne Dátum: 2014-01-13 03:46:48
Kedves Marcsi, Szeretném megkérdezni, hogy van-e Kefalonián piac? Előre is köszönöm a választ. Üdv. Helga
MÁNDITY KATALIN Dátum: 2014-01-11 12:46:22
Grand Marcsi írta ekkor: 2014-01-07 17:24:43
Kedves Katalin! Én május elején ahogy megérkezem a szigetre,nem tudok ellenállni a kristálytiszta víznek és mint ahogy akkor már minden más turista is teszi én is úszok a tengerben smile utána jöhet a napozás. Szerdánként szoktunk áthajózni Zantéra.A hajókirándulásoknál nincs jelentősége a létszámnak ,mert más nemzetiségűek is utaznak velünk...az akkori Zakynthosi időjárásró azon a héten fogok tudni tájékoztatást adni...most még korai lenne.. Pozitív hozzáállás smile üdv marcsi smile
Kedves Marcsi! Köszönöm a gyors valaszodat!A hozzáállás nagyon pozitív,már alig várom,hogy ott legyünk:-)
B. Timi Dátum: 2014-01-11 09:32:37
Sziasztok fórumozók! Férjemmel idén Kefaloniát választottuk uticélul és a Hermes Apartmanba szerettünk volna menni, de sajnos ez június végéig már opcionálisan foglalt. Egyedül az Annaban lenne még szabad szoba, de az a képek alapján nem győzött meg minket... Aki volt már az Annaban tudna nekem segíteni, milyen az apartman?
Grand Marcsi Dátum: 2014-01-10 11:00:58
Évaanya írta ekkor: 2014-01-08 13:08:05
Kedves GrandMarcsi! Köszönöm a válaszod! (Ha megengeded, tegeződhetnénk.) Az a jobb oldali rész, amit ajánlasz gyerekekkel való fürdésre, kb. milyen messze van a Hermes apartmantól, s milyen a partja és mélyülése? A 4 km-re Mouda beach-re való oda-vissza menetelről mik voltak a korábbi gyerekes családok visszajelzései, mennyire bírták a gyerekek a távot, főleg hogy nem nyűglődtek-e a hosszú odamenetel miatt? Autóbérlés milyen áron van (5 főre), s elég ha odakint foglal vki, vagy már előre le kell foglalni az autót? Köszi: Éva
Kedves Évaanya! A jobb oldali rész kb 500 méter amit már említettem de majd itt megátják és eldöntik hogy melyik szakasza jön be önöknek igazán ...eljutást bérlést és minden infót itt helybe el fogok mondani..semmiről nem fognak lemaradni az biztos:) Idei bérlési árakat még nem tudok...de május első hetében amint lejutok a szigetre mindenről ide a fórumunkra fogom küldeni az infókat árakar stb bármi változás történt.. üdv. Mracsi smile
Grand Marcsi Dátum: 2014-01-10 10:56:01
Dani írta ekkor: 2014-01-02 19:05:32
Köszönöm a választ. Lefoglaltuk az Anna apartmanba a helyet. Melyik partszakasz van közel az Annához? a Mounda felé vagy a másik irányba? És a Mounda strandra bonyolult az eljutás? Vagy a Kemi strandra? 4-5 Km nem messze van gyalog :) Köszönöm a választ.
Szia Dani! Semmi nincs messze smile az Anna utca végén ott a strand:) és semmi nem bonyolult.Mindent már az első nap a tájékoztatón el fogok mondani hidd el...senki nem marad infó nélkül..A munda 4 km tőlünk ..ami gyalog 45 perc..de a mi azaz a Skala partja is remek...szerintem majd itt a szemenetnek higgyetek és úgy döntsetek hogy melyik nap melyik partra mentek:) Üdv Marcsi smile