(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Évaanya Dátum: 2014-01-08 13:16:48
Kata írta ekkor: 2014-01-04 00:17:03
Szívesen !Tavaly mi is sokat gondolkodtunk.10-20 métert nem lehet befelé menni ,de szerintem a gyerekek jól elvannak a szikláknál is .Mi alig tudtuk elcsalni onnan őket.Semmi veszélyes nincs a víz alatt (szikla v. kő). Ha 10-20 métert szeretnétek befele sétálni akkor a Mounda strandja alkalmas ,de ez picit messze van.Marcsi nagyon kedves és megérkezés után elmondja merre van.Semmiképpen ne hagyjátok ki mert gyönyörű hely .Amúgy szerintem Kefalonia maga a csoda mi még biztosan vissza megyünk ha nem is idén,de jövőre biztos.Idén Tolo lesz az úti cél.
Kedves Kata! Köszönöm a válaszod! Tolo-ban voltak a hugomék nászúton pár éve a GrandT.-szal, biztos jól fogjátok érezni ott is magatokat. Mi - szintén a Grandt-szal - voltunk már Korfun és Zakynthos-on is a gyerekekkel, mindkettő nagyon szép, Zakynthos főleg nagyon megragadott bennünket, olyan habfürdőkék vizet én még nem látttam, csodás (nászutunk óta + gyerekekkel az volt az 1. külföldi utunk, lehet azért is :-) ). Üdv: Éva
Évaanya Dátum: 2014-01-08 13:08:05
Grand Marcsi írta ekkor: 2014-01-02 11:39:43
Kedves Évaanya! Én is a partunk jobb szélénél található részt szoktam javasolni a gyermekekkel érkező vendégeimnek, nincs tengeri sün és veszély a kicsire nézve...viszont ha 10-20 méterre szeretne homokos parton besétálni, ahhoz a tőlünk 4 km-re telálható Mounda beachet javasolnám hogy majd látogassák meg.Nagyon sekély ,homokos és veszélytelen hosszú part szakasz.. Szeretettel várom majd önöket! Üdv Marcsi smile
Kedves GrandMarcsi! Köszönöm a válaszod! (Ha megengeded, tegeződhetnénk.) Az a jobb oldali rész, amit ajánlasz gyerekekkel való fürdésre, kb. milyen messze van a Hermes apartmantól, s milyen a partja és mélyülése? A 4 km-re Mouda beach-re való oda-vissza menetelről mik voltak a korábbi gyerekes családok visszajelzései, mennyire bírták a gyerekek a távot, főleg hogy nem nyűglődtek-e a hosszú odamenetel miatt? Autóbérlés milyen áron van (5 főre), s elég ha odakint foglal vki, vagy már előre le kell foglalni az autót? Köszi: Éva
Grand Marcsi Dátum: 2014-01-07 17:28:38
Mária írta ekkor: 2014-01-05 21:17:31
Szeretném megkérdezni, hogy mit jelent az "opcionálisan lefoglalt". Pl. a Renier apartmanban május 24-31-ig 2 főre egyáltalán nem tudok szálláshoz jutni? Miért?
Kedves Mária! Az opcionális lefoglalt szobákat általában irodák vagy csoportvezetők foglalják le .Amint valaki vissza mondja felszabadul a szoba...azaz ismét zöldé változik. Javaslom hogy másik apartmant nézzen ahol még szabad szoba található. Bízom benne hogy sikerül dönteni.Szeretettel várom önöket. üdv Marcsi smile
Grand Marcsi Dátum: 2014-01-07 17:24:43
MÁNDITY KATALIN írta ekkor: 2014-01-05 16:14:50
Kedves Grandmarcsi! Érdeklődni szeretnék a május utolsó heti turnusa felől,hogy jó idő várható már akkora,és fürdésre alkalmas e?Továbbá a fakultatív kirándulások közül Zakynthos érdekelne,hogy akkor már szokott e lenni rá elég jelentkező,és ha igen,az idő engedi e a kikötést.Igaz,hogy tavaly ott nyaraltunk,de látni kell még egyszer.Válaszodat előre is köszönöm!Kata
Kedves Katalin! Én május elején ahogy megérkezem a szigetre,nem tudok ellenállni a kristálytiszta víznek és mint ahogy akkor már minden más turista is teszi én is úszok a tengerben smile utána jöhet a napozás. Szerdánként szoktunk áthajózni Zantéra.A hajókirándulásoknál nincs jelentősége a létszámnak ,mert más nemzetiségűek is utaznak velünk...az akkori Zakynthosi időjárásró azon a héten fogok tudni tájékoztatást adni...most még korai lenne.. Pozitív hozzáállás smile üdv marcsi smile
Mária Dátum: 2014-01-05 21:17:31
Szeretném megkérdezni, hogy mit jelent az "opcionálisan lefoglalt". Pl. a Renier apartmanban május 24-31-ig 2 főre egyáltalán nem tudok szálláshoz jutni? Miért?