(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Gubicza Monika Dátum: 2013-07-18 20:46:02
Kedves Marcsi, kedves fórumozók! Valaki írja már meg nekem, hogy a busszal utazók melyik komppal érkeznek a szigetre, és melyikkel mennek vissza? Sehol nem találok információt, hogy a három komp közül melyikkel fogunk menni. Előre is köszi!
Albert Pali Dátum: 2013-07-18 20:01:22
Szia Marcsika. Megint olvastam az időjárás előre jelzést. Már stabilan 32 fok nappal,23 fok este. Valóban ennyi van? A tenger hőmérsékletét nem írják,de Tolóban ilyenkor 26-fokos volt. Ha nem zavarlak kérek egy megerősítést. Még nyolc nap,és megyünk!!! Már nagyon,de nagyon várjuk ,hogy ott legyünk,és hogy megismerhessünk!
Babicz László Dátum: 2013-07-18 19:44:37
Kedves Marcsi ! Az alábbi kérdésem lenne...az apartmanban ( Renieri ) pohár, evőeszköz,tányér stb. megtalálható? Kerékpár kölcsönözhető? ( aug.09.-én indulunk, már nagyon várjuk...) smile Válaszodat köszönöm!
Grand Marcsi Dátum: 2013-07-17 15:41:34
Bukor Nikolett írta ekkor: 2013-07-17 07:20:09
Kedves Marcsi! Érdeklődni szeretnék,hogy Kefalónia-skala strandja mennyire szemetes?Ez az egy strand található Skala település közelében?Van olyan másik strand amit gyalog is meglehet közelíteni? Előre is köszönöm a válaszod! smile
Kedves Nikolett! 4 km -es hosszú a strandunk,nem szemetes és teljesen tiszta a vize is....nem hiába kék zászlós körben Kefalonia összes partja! Találhatsz jobbra és balra is még több partot is kedvedre mivel egymást váltogatva mind különböző smile Unatkozni képtelenség ezen a szigeten! smile üdv Marcsi smile
Grand Marcsi Dátum: 2013-07-17 15:37:37
mihály zsanett írta ekkor: 2013-07-17 15:33:32
Kedves Marcsi! De hiszek neked, hiszen te vagy az egyetlen személy akiről csak és kizárólag pozitív dolgokat látok, írnak és aki ilyen aktívan válaszol smile Csak szükségem volt megerősítésre, mert mindenképpen fürdőzni szeretnénk és megijesztettek az elmúlt két hétben hallottak, látottak az interneten, nyáron ezért nem vettem ki szabadságot, viszont soha nem voltam ősszel nyaralni. De ha te azt mondod hogy jó idő van és fürdünk októberben, akkor úgy is lesz :)) ! Köszönöm szépen, októberben érkezünk! Zsanett
Kedves Zsanett! Fürdeni fogunk biztosíthatlak smile Szeretetel várlak benneteket majd smile kitartás addig is! üdv Marcsi smile