(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

mihály zsanett Dátum: 2013-07-17 15:33:32
Grand Marcsi írta ekkor: 2013-07-16 17:58:50
Kedves Zsanett! Ha időjós lennék sem hinnél nekem úgy látom smile Ne mond vissza az utat szerintem,bármilyen is lesz akkor az idő októberben, jól fogjuk érezni magunkat garantálom mert ha egyszer esik is az eső/ ami általában este történik itt a szigetünkön/ ez nem tántoríthat el bennünket attól hogy kiránduljunk és attól titeket hogy jól érezzétek magatokat! smile Várlak benneteket és mindenkit októberben is...minden rendben lesz! smile üdv Marcsi smile
Kedves Marcsi! De hiszek neked, hiszen te vagy az egyetlen személy akiről csak és kizárólag pozitív dolgokat látok, írnak és aki ilyen aktívan válaszol smile Csak szükségem volt megerősítésre, mert mindenképpen fürdőzni szeretnénk és megijesztettek az elmúlt két hétben hallottak, látottak az interneten, nyáron ezért nem vettem ki szabadságot, viszont soha nem voltam ősszel nyaralni. De ha te azt mondod hogy jó idő van és fürdünk októberben, akkor úgy is lesz :)) ! Köszönöm szépen, októberben érkezünk! Zsanett
Bukor Nikolett Dátum: 2013-07-17 07:20:09
Kedves Marcsi! Érdeklődni szeretnék,hogy Kefalónia-skala strandja mennyire szemetes?Ez az egy strand található Skala település közelében?Van olyan másik strand amit gyalog is meglehet közelíteni? Előre is köszönöm a válaszod! smile
Grand Marcsi Dátum: 2013-07-16 17:58:50
mihály zsanett írta ekkor: 2013-07-16 11:04:14
Kedves Marcsi és Többiek! Múlt héten lefoglaltam az utazást október 5-12-ig. Azonban most kicsit "félek" az időjárástól. Nagyon sok helyen azt olvastam, hogy októberben 23 fok körül van a hőmérséklet és többet esik az eső, pedig ezek előtt 30 fokot és napsütést mondtak, tekintve hogy a sziget délen, lent van. Igazság szerint a párommal elsősorban fürdőzni és 2-3 fakultatív programra szeretnénk menni, és napsütésre vágyunk smile Ezek után azon gondolkoztam, hogy mégis visszamondom az utat, mert "így" nem lenne "igazi nyaralás" számunkra. Kérlek szépen írjátok le a tapasztalataitokat, nehogy butaságot csináljak azzal, hogy visszamondom az utat. Nagyon-nagyon szépen köszönöm! Zsanett
Kedves Zsanett! Ha időjós lennék sem hinnél nekem úgy látom smile Ne mond vissza az utat szerintem,bármilyen is lesz akkor az idő októberben, jól fogjuk érezni magunkat garantálom mert ha egyszer esik is az eső/ ami általában este történik itt a szigetünkön/ ez nem tántoríthat el bennünket attól hogy kiránduljunk és attól titeket hogy jól érezzétek magatokat! smile Várlak benneteket és mindenkit októberben is...minden rendben lesz! smile üdv Marcsi smile
mihály zsanett Dátum: 2013-07-16 11:04:14
Kedves Marcsi és Többiek! Múlt héten lefoglaltam az utazást október 5-12-ig. Azonban most kicsit "félek" az időjárástól. Nagyon sok helyen azt olvastam, hogy októberben 23 fok körül van a hőmérséklet és többet esik az eső, pedig ezek előtt 30 fokot és napsütést mondtak, tekintve hogy a sziget délen, lent van. Igazság szerint a párommal elsősorban fürdőzni és 2-3 fakultatív programra szeretnénk menni, és napsütésre vágyunk smile Ezek után azon gondolkoztam, hogy mégis visszamondom az utat, mert "így" nem lenne "igazi nyaralás" számunkra. Kérlek szépen írjátok le a tapasztalataitokat, nehogy butaságot csináljak azzal, hogy visszamondom az utat. Nagyon-nagyon szépen köszönöm! Zsanett
Grand Marcsi Dátum: 2013-07-14 10:51:16
Csiszárné Molnár Ildikó írta ekkor: 2013-07-13 12:50:21
Kedves Marcsi! Annyira el voltunk foglalva a fotók és a videók nézésével, hogy csak most jutottam hozzá, hogy megköszönjem a kedvességed, nagyon szépen köszönünk minden segítséget. Fantasztikus volt a nyaralásunk, Kefalonia csodálatosan szép, remélem egyszer mindenképp még visszamegyünk!!!!!! Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki vágyik a töménytelen mennyiségű szépségre!!!!! Mégegyszer köszi Marcsi és további jó munkát kívánok neked remélhetőleg rengeteg kilátogató utasaidhoz!!!!!! Szia. Ildikó
Köszi Ildikó :) Nektek minden földi jót kívánok ..köszi Mill.puszi nektek üdv. Marcsi