(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Csiszárné Molnár Ildikó Dátum: 2013-06-13 10:33:05
Marcsi! Csak megerősítést szeretnék kérni tőled, akkor az igazolvány elég ugye, nem kérik az útlevelet? Előre is köszi a segítségedet. Szia. Ildikó
Fehér-Ferenczi Krisztina Dátum: 2013-06-12 23:51:47
Bocsi Marcsi! Visszaolvasok :) Már nagyon várom, de augusztus még olyan messze van. Abban biztos vagyok hogy segítesz, komolyan rólad még senki nem mondott semmi rosszat :D Ilyen ember nincs is :D Pedig sok fórumot olvastam már :) Mi legalább 2 fakultatívra megyünk, és a Hermest választottuk szállásnak, úgyhogy biztosan sokat találkozunk :) Jó pihit
Grand Marcsi Dátum: 2013-06-12 23:03:05
Maja1987 írta ekkor: 2013-06-12 17:27:26
Sziasztok! Olvastam már több helyen, hogy Kefalonián a buszközlekedés elég kiszámíthatatlan és többnyire csak a helyieknek állnak meg..... Érdekelne kinek milyen tapasztalata van ezzel kapcsolatban?? Augusztusban megyünk Skalara és a fakultatív programok mellett szeretnénk egyénileg, busszal is közlekedni. :) Marcsi, ezzel kapcsolatban neked van valamilyen tapasztalatod? Előre is köszönöm a válaszokat! :) Mariann
Szia Maja Addigra mire jöttök, kijön majd az új,főszezoni busz menetrend...Nem kell aggódni itt mindenről pontos információt adok itt majd a helyszínen ..és mindenben,mindenben..pl..bérlésekben is segítek majd !!!Nem fárasztotok abszolút smile Hidd valóban mindenben segítek és a programokat is mivel mindet én viszem smile remélem sokat leszünk majd együtt veletek a programokon is smile B-s jogosítvánnyal lehet mocit bérelni és két személy utazhat rajta....20 eu / nap de ezen tudunk ,főleg több napra ,alkudozni Picit kérlek lapozzatok vissza már kétszer leírtam a heti programjainkat.. smile Kitartás addig is üdv Marcsi smile
Fehér-Ferenczi Krisztina Dátum: 2013-06-12 20:03:27
Maja1987! Több helyen is érdeklődtem, és sajnos valóban a buszok kimaradoznak, vagy nem állnak meg. És mivel elég ritkán járnak (Argosoliból 2X Skalara) és nem is a legjobb időpontokban, sajnos nagy az esély hogy valahol ott ragadtok. Nekem is pont ez a problémám. Ezért érdeklődnék, hogy robogót BIZTOSAN kapunk ott még a helyszínen? Nem kell előre foglalni? Augusztus 17-24 időszakban? Kb mennyibe kerül? Az ár tartalmazza a biztosítást mindenre? Van 2 személyes is? Azt lehet B-s jogsira bérelni? Ha megkérünk majd tudsz segíteni a bérlésben ? Magyar és német nyelvvel, meg pár görög kifejezéssel lehet boldogulni a szigeten könnyedén? Másik kérdésem: Melyik napokon vannak a fakultatív programok? Csak mert szeretnénk előre tervezni, hiszen úgy hallottuk annyi a látnivaló, hogy érdemes alaposan megtervezni. Köszönöm előre is és bocsi Marcsi, hogy így a szezonban ennyit fárasztunk :))
Maja1987 Dátum: 2013-06-12 17:27:26
Sziasztok! Olvastam már több helyen, hogy Kefalonián a buszközlekedés elég kiszámíthatatlan és többnyire csak a helyieknek állnak meg..... Érdekelne kinek milyen tapasztalata van ezzel kapcsolatban?? Augusztusban megyünk Skalara és a fakultatív programok mellett szeretnénk egyénileg, busszal is közlekedni. :) Marcsi, ezzel kapcsolatban neked van valamilyen tapasztalatod? Előre is köszönöm a válaszokat! :) Mariann