Kedves Marcsi! Köszönjük az elmúlt hetet, jó élményeket és emlékeket szereztünk. Örülünk, hogy kedves embereket ismerhettünk meg. Neked és minden utastársunknak további kellemes nyarat... Üdv.: Lili&Tomi
Grand Marcsi Dátum: 2013-06-11 06:47:56
írta ekkor: 2013-06-11 03:45:38
Üdv.mi 21..én indulunk.utasbiztositás kötéssel kapcsolatba érdeklödnék.olvastam hogy az atlasz biztositás a legjobb,csak azt nem tudom hol lehet kötni olyat Hódmezővásárhely környékén?reméljük jó idönk is lesz:-)
Szia Heni!
Írj az irodánknak az infó@grandtours.hu-ra és addig megkapod a QBE biztosításodat tőlünk
Jól hallottad ez a legjobb utasbiztosítás,mindenkinek csak ajánlhatom!!!
üdv addig is
Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2013-06-11 06:45:12
Baukó Adrienn írta ekkor: 2013-06-10 13:38:31
Szia Marcsi!
Épségben hazaértünk, minden rendben, én már dolgozom! Köszönünk mindent! Nagyon csodálatos a sziget, üzenem mindenkinek!
Puszi!
A fakír csaj, a hadvezér, anyós és tesó
Szia Adrienn
Én is örülök hogy megismerhettelek benneteket,további szép nyarat kívánok nektek
üdv
Marcsi
Dátum: 2013-06-11 03:45:38
Üdv.mi 21..én indulunk.utasbiztositás kötéssel kapcsolatba érdeklödnék.olvastam hogy az atlasz biztositás a legjobb,csak azt nem tudom hol lehet kötni olyat Hódmezővásárhely környékén?reméljük jó idönk is lesz:-)
Baukó Adrienn Dátum: 2013-06-10 13:38:31
Szia Marcsi!
Épségben hazaértünk, minden rendben, én már dolgozom! Köszönünk mindent! Nagyon csodálatos a sziget, üzenem mindenkinek!
Puszi!
A fakír csaj, a hadvezér, anyós és tesó