(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Nyírcsák Dátum: 2013-05-25 22:09:55
Szia Marcsi ! Lenne egy kérdésem a Hermes apartman 26-os szobából lehet látni a tengert ?A strandra menyi idő alatt lehet le érni és menyire mélyül a víz ?
Grand Marcsi Dátum: 2013-05-25 20:41:32
Csiszárné Molnár Ildikó írta ekkor: 2013-05-25 16:37:41
Aranyos vagy Marcsi, nagyon szépen köszönöm a segítségedet!!!!!! Szia. Ildikó
Szivesen Ildikó smile Akármi érdekel még írj nyugodtan! üdv Marcsi smile
Csiszárné Molnár Ildikó Dátum: 2013-05-25 16:37:41
Grand Marcsi írta ekkor: 2013-05-25 07:27:23
Szia Ildikó! Hétfőn:Szigettúra Kedden: reggel: Myrtos...este 6-kor Argostoli by night a fővárosban szerda: ü.hajóval Zakynthosra ......délután túrázunk a hegyre és naplementézünk is:) csütörtök:reggel ü.hajóval Fiscardó ....este Görögest péntek:ü .hajóval Ithakára:) meglátogatjuk Odysseus bácsi királyságát smile szombat váltás Minden kirándulást én tartok,és viszek... így bízom benne hogy senki sem fog unatkozni smile szép napokat indulásig is üdv Marcsi smile
Aranyos vagy Marcsi, nagyon szépen köszönöm a segítségedet!!!!!! Szia. Ildikó
Grand Marcsi Dátum: 2013-05-25 07:27:23
Csiszárné Molnár Ildikó írta ekkor: 2013-05-24 11:59:38
Nagyon köszönöm Marcsi a válaszod, hát még alszunk rá egyet, hogy elvigyük-e magunkkal a napernyőt! viszont szeretném kérni abban a segítségedet, hogyha nem nagy kérés, megírnád, hogy melyik fakultatív melyik napon van, mert mi szeretnénk nagyon sokra elmenni, de azért persze fürödni is szeretnénk, s muszáj valami alapján szelektálni! Bár az nagyon tetszik a fakultatívokban, hogy szinte mindegyikben megállunk fürödni egy kicsit! Egyik program jobb, mint a másik!!! De csak ha nem gond!!! Előre is köszönöm. További szép napot kívánok neked!!! Szia. Ildikó
Szia Ildikó! Hétfőn:Szigettúra Kedden: reggel: Myrtos...este 6-kor Argostoli by night a fővárosban szerda: ü.hajóval Zakynthosra ......délután túrázunk a hegyre és naplementézünk is:) csütörtök:reggel ü.hajóval Fiscardó ....este Görögest péntek:ü .hajóval Ithakára:) meglátogatjuk Odysseus bácsi királyságát smile szombat váltás Minden kirándulást én tartok,és viszek... így bízom benne hogy senki sem fog unatkozni smile szép napokat indulásig is üdv Marcsi smile
Jenei Mihály Dátum: 2013-05-24 20:53:04
Grand Marcsi írta ekkor: 2013-05-24 07:12:03
Kedves Péter! Szeretnélek megkérdezni hogy mikor voltál itt az irodánkkal Kefalonián vagy mikor szándékozol jönni? Mivel mindenkinek más a gyomra és minden más is más sebességgel működik és tisztul a szervezetből így emiatt nem szoktam senkinek tanácsot adni ki mit egyen az út előtt és közben.. Én 94 óta vagyok Görögországban így hidd el hogy elég tanáccsal látom el az ideérkező vagy készülő utasaimat-- Ha majd ti jöttök tanácsolom hogy nagy faktorszámú krémet itt vegyetek! mert az otthonitól mindenki leég, az érkező vendégeknek mindig elmondom ,de ha majd ti jöttök akkor is el is fogom mondani hogy 11 és 16 őra között nagyon ártalmas a nap, ezért akkor érdemes hűvösben tartózkodni vagy esetleg sziesztázni.. .Bármi kérdésed van esetleg Kefaloniával kapcsolatban neked is ,nagyon szívesen válaszolok és a kedveseddel szeretettel várlak majd benneteket bármikor is jöttök majd!!! üdv addig is Marcsi
Szia Marcsi ! Mint már javasoltam régen ,hogy a válasz gomb mellett a TETSZIK gombnak is ott a helye.