(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Csiszárné Molnár Ildikó Dátum: 2013-05-24 11:59:38
Grand Marcsi írta ekkor: 2013-05-23 10:29:55
Kedves Ildikó! Ha van energiátok hozzatok napernyőt, bérelni is lehet. üdv Marcsi
Nagyon köszönöm Marcsi a válaszod, hát még alszunk rá egyet, hogy elvigyük-e magunkkal a napernyőt! viszont szeretném kérni abban a segítségedet, hogyha nem nagy kérés, megírnád, hogy melyik fakultatív melyik napon van, mert mi szeretnénk nagyon sokra elmenni, de azért persze fürödni is szeretnénk, s muszáj valami alapján szelektálni! Bár az nagyon tetszik a fakultatívokban, hogy szinte mindegyikben megállunk fürödni egy kicsit! Egyik program jobb, mint a másik!!! De csak ha nem gond!!! Előre is köszönöm. További szép napot kívánok neked!!! Szia. Ildikó
Dudás Lili Dátum: 2013-05-24 07:35:28
Grand Marcsi írta ekkor: 2013-05-24 06:31:03
Szia Lili! Tegnap nagyon szeles volt az idő de ma már napos jó időnk van indulunk Ithakára az üveg aljú hajónkkal,esténként és kora reggel viszont egy hosszabb ujjú poló nem árt,napközben 25 -32 fok között mozog a hőmérséklet. Szeretettel várlak majd benneteket. üdv Marcsi smile
De jó ezt olvasni!Köszönöm,hogy ilyen gyorsan válaszoltál! smile Üdv Lili
Grand Marcsi Dátum: 2013-05-24 07:12:03
Kiss Péter írta ekkor: 2013-05-23 19:09:09
Kedves Réka ! Többször(12) voltam Görögországban . Az általános dolgokkal tisztában vagyok. A helyi érdekességek , szokások kicsit változhatnak. A buszút elég hosszú . Előző nap nem érdemes csilis csirkét enni , mert másnap gond lehet. 4 óránként áll meg a busz .kb 10-15 perc van a frissülésre.Ki lehet bírni. Lent állt nagyon meleg van .Magas faktorú napolaj szükséges . Testápoló és egyéb krémek. Naponta sok folyadék .Én sört iszom.A napon nem lehet kibírni egész nap . Napernyő szükséges! Mi szoktunk vinni levesport . Estére az mindig jó. Bármilyen kérdésére szívesen válaszolok . üdv. Péter
Kedves Péter! Szeretnélek megkérdezni hogy mikor voltál itt az irodánkkal Kefalonián vagy mikor szándékozol jönni? Mivel mindenkinek más a gyomra és minden más is más sebességgel működik és tisztul a szervezetből így emiatt nem szoktam senkinek tanácsot adni ki mit egyen az út előtt és közben.. Én 94 óta vagyok Görögországban így hidd el hogy elég tanáccsal látom el az ideérkező vagy készülő utasaimat-- Ha majd ti jöttök tanácsolom hogy nagy faktorszámú krémet itt vegyetek! mert az otthonitól mindenki leég, az érkező vendégeknek mindig elmondom ,de ha majd ti jöttök akkor is el is fogom mondani hogy 11 és 16 őra között nagyon ártalmas a nap, ezért akkor érdemes hűvösben tartózkodni vagy esetleg sziesztázni.. .Bármi kérdésed van esetleg Kefaloniával kapcsolatban neked is ,nagyon szívesen válaszolok és a kedveseddel szeretettel várlak majd benneteket bármikor is jöttök majd!!! üdv addig is Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2013-05-24 06:44:29
Kiss Péter írta ekkor: 2013-05-23 18:58:46
Kedves Marcsi ! Semmiképpen sem szeretnék udvariatlannak látszani , de pont ez volt a kérdésünk. Kb/ sacc mennyi pénztedbe kerül a parton az ernyő ? Illetve én még kérdeztem , hogy a parton merre vannak a sekélyebb vizek.? üdv. Péter
Kedves Péter Mivel mindenkit más érdekel, ezért pontosan várom hogy kit mi érdekel és arra válaszolok is ha észre vetted mindenkinek személyre szólóan, remélem én sem látszom udvariatlannak smile smile A parton az ernyők 4-5 eu körül mozognak de saját ernyőt is kicsit távolabb leszúrhatsz,nem szólnak rád.A sekélyebb part a partunk jobb széle felé található a sziklákhoz közel,de megérkezéskor tartok meetinget amin mindenről bőséges tájékoztatást kap mindenki!!! Üdv Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2013-05-24 06:43:29
Kiss Péter írta ekkor: 2013-05-23 18:58:46
Kedves Marcsi ! Semmiképpen sem szeretnék udvariatlannak látszani , de pont ez volt a kérdésünk. Kb/ sacc mennyi pénztedbe kerül a parton az ernyő ? Illetve én még kérdeztem , hogy a parton merre vannak a sekélyebb vizek.? üdv. Péter
Kedves Péter Mivel mindenkit más érdekel, ezért pontosan várom hogy kit mi érdekel és arra válaszolok is ha észre vetted mindenkinek személyre szólóan, remélem én sem látszom udvariatlannak smile smile A parton az ernyők 4-5 eu körül mozognak de saját ernyőt is kicsit távolabb leszúrhatsz,nem szólnak rád.A sekélyebb part a partunk jobb széle felé található a sziklákhoz közel,de megérkezéskor tartok meetinget amin mindenről bőséges tájékoztatást kap mindenki!!! Üdv Marcsi