(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Győri Krisztina Dátum: 2013-05-21 14:20:35
Szia Marcsi!!! Szeretném megkérdezni,hogy igaz-e,hogy a Macedónok kérik az utasbiztosítást?Valahol olvastam de még eddig tőlünk soha nem kérték!!Esetleg valakinek volt ilyen tapasztalata? Illetve örömmel olvasom,hogy az első turnus sikeresen megérkezett veled együtt...... smile Tudnál nekem írni aktuális árakat??(Robogó,autó bérlés,benzin ár,stb..) Még 30nap és indulunk........ smile smile smile smile smile smile Köszi a választ... Üdv:.Kriszta
Grand Marcsi Dátum: 2013-05-20 21:23:30
Liborné Bata Piroska írta ekkor: 2013-05-20 18:53:49
Szia Marcsi!szeretnék érdeklödni milyen az idö ,a tenger ?ha minden jol megy szeptemberben találkozunk:)és remélem az elsö csoportod minden tagja jol érzi magát mi is várjuk már nagyon smile !külön pusziltatom a szüleimet (Hermes 14-es szoba )ha megkérhetlek megmondanád nekik! smile Neked pedig jo munkát kivánok!köszi szépen !Piroska smile
Kedves Piroska! Minden nap strandolnak és fürdenek a vendégeim és természetesen már sikeresen le is égtek a napon. Általában napközben 30 fok van de reggel és este enyhébb az idő.. Jól érzik a szülők magukat magam is gondoskodom figyelek rájuk is, ne aggódj smile Köszi a jó kívánságaidat azok mindig jól jönnek smile jó nyarat üdv Marcsi smile
Grand Marcsi Dátum: 2013-05-20 21:19:29
Mészáros Andrea írta ekkor: 2013-05-20 11:37:40
Sziasztok! azt szeretném kérdezni,hogy Skalában van e piac és ha igen milyen napokon?
Szia Andrea Nincs piac Skalán de minden kapható zöldség gyümölcs is a super marketekben.. üdv Marcsi smile
Grand Marcsi Dátum: 2013-05-20 21:17:03
Klettner Tímea írta ekkor: 2013-05-19 12:03:58
Kedves Marcsi, köszönöm a segítséget és a jóhírt :) Mostmár csak azt nem tudom, hogy hol találhatom meg az információt arra vonatkozóan, hogy ha lefoglaltam a 5ös szobát (de még nem fizettem ki), de szeretném akkor inkább 7es szobát választani,( ahol kihúzható a kanapé), akkor mi a teendő? Köszönöm a segítséget! Timi
Szia Timi Mindenképp a Debreceni irodánkkal beszéld ezt meg kérlek.. Addig is minden jót nektek smile üdv Marcsi smile
Grand Marcsi Dátum: 2013-05-20 21:14:41
Szilágyi Zsuzsa írta ekkor: 2013-05-18 20:35:36
Kedves Marcsi! Időközben megoldottuk a szállást is. a Hermes 12 ill 15ös szobáját foglaltuk le. Milyen fekvésűek ezek a szobák? Erkély van mind a kettőhöz?Tudnál nekem erről a 2 szobáról bővebb felvilágosítást adni? Minden érdekel! :) Már nagyon várjuk,de egy kicsit még messze van augusztus 31. :) Üdv: Zsuzsa
Szia Zsuzsa A 12 -es szoba hűvös hangulatos északi fekvésű szoba és a teraszról ,jobbra kicsit látni a tengert is. A 15-ös déli napos a szomszéd kertjére kilátással de minden apartmanunknak van terasza. Várlak majd benneteket:) üdv Marcsi smile smile smile