(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Dudás Lili Dátum: 2013-05-23 15:33:02
Szia Marcsi!Érdeklődni szeretnék,hogy még mindig jó az idő?Mi jövő héten Pénteken indulunk Kefalóniára és itthon sajnos nem éppen nyárias az idő... :( Válaszodat előre is köszönöm! :) Lili
Grand Marcsi Dátum: 2013-05-23 10:29:55
Csiszárné Molnár Ildikó írta ekkor: 2013-05-22 20:01:27
Péter! Az igazán a férjemnek jó hír, ha "meg kell állni egy hideg sörre", gondolom ő nem bánja majd azt a kis emelkedőt!! És én sem, csak már ott sétálhatnék! A napernyőt én is kérdezném Marcsi, vigyünk inkább magunkkal??? Köszönöm Péter a sok segítséget!! Még egy kis kitartás, üdvözlettel. Ildikó
Kedves Ildikó! Ha van energiátok hozzatok napernyőt, bérelni is lehet. üdv Marcsi
Csiszárné Molnár Ildikó Dátum: 2013-05-22 20:01:27
Kiss Péter írta ekkor: 2013-05-22 18:52:08
Kedves Ildikó ! Azért ez van vagy 300 m min. Bekalkulálva visszafelé egy kis emelkedőt ,40 fokot. Egy hideg sörre bizt meg kell állni. Már azt hittem senki sem olvassa az oldalt. Örülök ha segíthettem. üdv. Péter
Péter! Az igazán a férjemnek jó hír, ha "meg kell állni egy hideg sörre", gondolom ő nem bánja majd azt a kis emelkedőt!! És én sem, csak már ott sétálhatnék! A napernyőt én is kérdezném Marcsi, vigyünk inkább magunkkal??? Köszönöm Péter a sok segítséget!! Még egy kis kitartás, üdvözlettel. Ildikó
Grand Marcsi Dátum: 2013-05-22 19:58:42
Sándorné írta ekkor: 2013-05-21 19:28:54
Szia Marcsi!Megkérdezhetem hogy hány óra fele voltatok ott?Igaz mi augusztus végén megyünk és akkor biztos másképp lesz.Nagyon jó olvasni hogy most már kint vagy,így nekünk is jobban telnek a napjaink, főleg ha lesznek beszámolók! smile
Kedves Sándorné! Külön országon belüli járatokkal jöttem le így nincs jelentősége hogy hány órára értem a szigetre mivel más desztinációkon is megálltunk a többi id.vez-zel együtt. Sikeresen leégett már az első csoportból mindenki,de a kirándulásaink még ha kevés létszámmal is de indulnak smile Mindenki naponta fürdik a tengerben és próbálkozunk a barnulással is smile A szombati csoportom görög idő szerinti de.11-re lesz itt Skalában nálam.. smile Minden jót augusztusig és kitartást! üdv Marcsi smile
Kiss Péter Dátum: 2013-05-22 18:52:08
Kedves Ildikó ! Azért ez van vagy 300 m min. Bekalkulálva visszafelé egy kis emelkedőt ,40 fokot. Egy hideg sörre bizt meg kell állni. Már azt hittem senki sem olvassa az oldalt. Örülök ha segíthettem. üdv. Péter