(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Karajz Ágnes Dátum: 2013-01-22 17:16:48
Kedves GrandMarcsi/ fórumozók! Információt szeretnék kérni tőletek! Tudom, hogy lapozgathatnék, csak 3 napja döntöttünk Kefalónia mellett (eddig Neos Marmarast néztük- ott volt időm mindent elolvasni-szóval nem lustaság ;-)) Felszabadult hely miatt pedig, holnap már le is foglalnám a szállást, mégpedig a Renieri apartmanban. Kérdésem az lenne, hogy mikró van-e, hiszen a katalógusban szerepel, de a képeken sehol nem találok, se a Grand face oldalán:) Valamint a rezsót sem láttam.. Be lenne építve?! Aki volt a 28-as szobában írhatna róla pár szót! Köszönöm a választ előre is:)
Nyírcsák András Dátum: 2013-01-22 15:01:15
Kedves Marcsi ! Augusztus 24-töl mi is a Hernes apartmanba fogunk meg szállni egy hétre és azt szeretném kérdezni hogy a 26-os szobából lehet e látni a tengert ? Válaszodat előre is köszönöm szépen . Üdv. András
Kata Dátum: 2013-01-22 08:44:23
Bocsi Simi valószínűleg most a frászt hoztam rád .Nem a 32-es, hanem a 31-es szobát foglaltuk le( csak nagyon azt szerettük volna )félre írtam .Kicsit be előztetek minket..... Kata
Ilyés József Dátum: 2013-01-20 18:18:05
Ilyés József írta ekkor: 2013-01-20 18:14:56
Szia Marcsi! Az első turnussal megyünk Kefalóniára és igazából két kérdésem lenne feléd: olyankor május közepén milyen az időjárás? Mennyire szokott napos-felhős és meleg idő lenni és persze milyen nagyjából a tenger hőmérséklete? A másik az volna,hogy gondolom Te minden héten kint vagy a Myrtoson legalább egy napot és néztem róla fényképeket és videókat,de nekem eléggé "háborgósnak" tűnik! Mindig ilyen vagy azért szokott nyugis is lenni? Azért kérdezném,mert sajna nem igazán megy úgy az úszás,viszont nagyon szeretnénk belemenni majd! :) Válaszod előre is köszönöm! Üdv: József
Ja azt elfelejtettem kérdezni,hogy az éjszakák mennyire hűvösek? Hosszú ujjúra szükség van? smile
Ilyés József Dátum: 2013-01-20 18:14:56
Szia Marcsi! Az első turnussal megyünk Kefalóniára és igazából két kérdésem lenne feléd: olyankor május közepén milyen az időjárás? Mennyire szokott napos-felhős és meleg idő lenni és persze milyen nagyjából a tenger hőmérséklete? A másik az volna,hogy gondolom Te minden héten kint vagy a Myrtoson legalább egy napot és néztem róla fényképeket és videókat,de nekem eléggé "háborgósnak" tűnik! Mindig ilyen vagy azért szokott nyugis is lenni? Azért kérdezném,mert sajna nem igazán megy úgy az úszás,viszont nagyon szeretnénk belemenni majd! :) Válaszod előre is köszönöm! Üdv: József