(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

simi Dátum: 2013-01-20 17:22:24
Kata írta ekkor: 2013-01-20 11:41:38
Kedves Marcsi !!Mint tavaly ígértem idén Kefalonia lesz az úti célunk . Már le is foglaltuk a szállásunkat a Renieri /32-es szobáját így aug.10-17-ig a vendégeid leszünk egy csodás nyaralásra.Lenne egy kérdésem sok helyen olvastam ,hogy a szigetek jóval drágább mint a szárazföld(gondolok itt az élelmiszerre) .Valóban így van vagy ez csak hiedelem..Költőpénz végett kérdezem ,hogy menyivel kellene többet vinni mint mondjuk tavaly Sartira.Persze tudom a költőpénz mint olyan egyéni és pénztárca függő ,de ha sokkal drágább akkor az ember úgy kalkulál.Válaszodat előre is köszönőm.Nyáron találkozunk.Kata.
hogy is van ez?
simi Dátum: 2013-01-20 17:19:34
Kata írta ekkor: 2013-01-20 11:41:38
Kedves Marcsi !!Mint tavaly ígértem idén Kefalonia lesz az úti célunk . Már le is foglaltuk a szállásunkat a Renieri /32-es szobáját így aug.10-17-ig a vendégeid leszünk egy csodás nyaralásra.Lenne egy kérdésem sok helyen olvastam ,hogy a szigetek jóval drágább mint a szárazföld(gondolok itt az élelmiszerre) .Valóban így van vagy ez csak hiedelem..Költőpénz végett kérdezem ,hogy menyivel kellene többet vinni mint mondjuk tavaly Sartira.Persze tudom a költőpénz mint olyan egyéni és pénztárca függő ,de ha sokkal drágább akkor az ember úgy kalkulál.Válaszodat előre is köszönőm.Nyáron találkozunk.Kata.
sziasztok,nem értem a foglalást,hisz mi is oda foglaltunk és már be is fizettünk rá:Görögország Város: Kefalonia-Skala Szállás: Renieri Apartman Szoba: 2.em. 32. Turnus kezdet: 2013-08-10 - 2013-08-24.
Nyírcsák András Dátum: 2013-01-20 12:32:40
Kedves Marcsi ! Augusztus 24-töl mi is a Hernes apartmanba fogunk meg szállni egy hétre és azt szeretném kérdezni hogy a 26-os szobából lehet e látni a tengert ? Válaszodat előre is köszönöm szépen . Üdv. András
Kata Dátum: 2013-01-20 11:41:38
Grand Marcsi Dátum: 2013-01-16 17:51:17
Galgóczy Árpád írta ekkor: 2013-01-15 19:13:50
Most megint máshova visz az élet, de ami késik.... Kérdés: a kefalonia@grand-os címedet olvasgatod? Mert állítólag oda írt is Neked az említett oldal üzemeltetője. Hogy mit, azt nem tudom, de mióta él az oldal, rengetegen látogatják, talán része lesz abban, ha idén többen látogatnak meg Skalan. Talán érdemes lenne rólatok egy linket tenni az oldalukra, lehet jó reklám lenne az irodának! Hajrá!!!!! Üdv: Árpi
Szia Arpi.. smile Igen irt nekem de mivel nem csak az en velemenyem szamit, ezert csak akkor tudunk vele egyutt mukodni ha a vezerkar is rabolint . Sajnalom hogy nem jottok az iden sem a szep Kefaloniara...de majd meselsz a privatomra irva hova csabultatok el ujra. udv.. Marcsi