(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

L. Bogi Dátum: 2012-07-23 22:23:13
Sziasztok! Most először utazunk Kefalonia-ra. Augusztus végén megyünk egy hétre. Szeretnék kérdezni pár dolgot és előre is köszönöm a válaszokat! :) Mennyi euro-t érdemes kivinni? Van robogó kölcsönzési lehetőség? Szeptember elején átlagban milyen idő szokott lenni és a tenger hány fokos? Milyen a közbiztonság a szigeten? Nem kértünk ellátást az apartmanban, úgyhogy érdekelne még, hogy mennyire drágák az éttermek? Köszi a választ! :) Ja és a hajókázásra a helyszínen kinél tudunk befizetni ha lesz rá lehetőség? smile
Bettina Dátum: 2012-07-23 15:09:18
Kedves Marcsi, szeretném a segítségedet kérni szállással kapcsolatban. Szeptember 1.-től 9.-ig megyünk Kefalóniára 4en (2-2 pár). Tudnál nekünk apartmant ajánlani, ami közvetlen a part mellett van? (akár két szobás, akár 2fős apartmant, de akkor abból kettőt) Az egyetlen dolog, ami mindenképp szükséges lenne,hogy a part mellett legyen, mivel viszünk csónakot magunkkal :)) (a légkondi nem feltétlen kell, de jó ha van). Az utazás egyénileg lesz autóval. nagyon köszönök minden segítséget előre is. Üdv még itthonról: Bettina
Deák Csaba Dátum: 2012-07-22 21:48:26
Ez lemaradt :). Valaki előfizetett-e már a fix 19.900 Hufos vacsorára és milyenek voltak a vacsorák? A másik kérdés az az lenne még, hogy a második héten mi másik szobába költözünk, mennyire könnyen tudjuk megoldani az átköltözést?
Deák Csaba Dátum: 2012-07-22 21:38:57
Szia Marcsi! Szeptember 1-től 15-ig megyünk a párommal Kefalóniára, és lenne pár kérdésünk. Már több helyen olvastam hogy ennyi és ennyi az autó bérlés, csak az a furcsa hogy a netes kalkuláció meg nem ennyit ír. http://www.pefanis-carhire.com/en/bookings/index itt nézegettem az autókat és ezek szerint 22€/nap egy ford fiesta. Ez mennyire valós? Bankkártyával lehet fizetni a marketekben?
Sándor András Dátum: 2012-07-21 10:44:00
Zsófia írta ekkor: 2012-07-20 16:08:37
Kedves András! Jó tudni, hogy ismerős is lesz a csapatban, üdv Kefalonián, Tolo helyett (tavaly). Ugye a tolo-i tv-nézős nénikét nem hozzátok magatokkal??? :-) Név alapján nem fogsz rámismerni, mert inkognitoban vagyok :-)) Zsófia
Kedves Zsófia! A TV nézős néni most biztosan nem fog zavarni, mert nem véletlen olyan szállást választottunk, ahol szerencsére nincs TV a szobában! Amúgy aki azt a nyomorult TV-t akarja nézni szerintem azt otthon is megteheti, ahhoz felesleges 1600 km-t utazni. Úgy inkognitóban is küldöm üdvözletem! Sándor András