(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2012-07-20 22:14:59
Takács Anikó írta ekkor: 2012-07-20 15:56:09
Szia Marcsi! Mi tavaly voltunk Kefalonián a gyerekkel, nagyon jól éreztük magunkat! :) Azt szeretném tőled kérdezni, hogy vettünk ott ilyen mazsola édes vörösbort, amit haza is hoztunk, és mindenkinek nagyon ízlett. Úgy emlékszem, mintha azt mondtad volna, hogy itthon is lehet kapni valamelyik nagy áruházban. Ebben szeretném a segítségedet kérni, ha meg tudnád nekem írni, hogy hol kapható és pontosan mi a neve. Köszönettel Takács Anikó
Kedves Anikó! Én Miskolcon az Interspárból szerzem be a Mávro Dafnit ami a Patraszi-öbölből származik...de hogy ahol ti laktok beszereznek-e ilyet...ez már a te dolgod hogy utána járj! smile sok sikert smile puszi nektek:Marcsi
Zsófia Dátum: 2012-07-20 16:08:37
Sándor András írta ekkor: 2012-07-18 07:19:17
Kedves Marcsi! Köszönöm a válaszodat! Nagyon jó hogy van villanytűzhely az apartmanban, mert például az ízletes görög alapanyagból készült lecsót nagyon szeretjük! Köszönjük előre a térképet is. Neked is a legjobbakat kívánjuk! Sándor András
Kedves András! Jó tudni, hogy ismerős is lesz a csapatban, üdv Kefalonián, Tolo helyett (tavaly). Ugye a tolo-i tv-nézős nénikét nem hozzátok magatokkal??? :-) Név alapján nem fogsz rámismerni, mert inkognitoban vagyok :-)) Zsófia
Takács Anikó Dátum: 2012-07-20 15:56:09
Szia Marcsi! Mi tavaly voltunk Kefalonián a gyerekkel, nagyon jól éreztük magunkat! :) Azt szeretném tőled kérdezni, hogy vettünk ott ilyen mazsola édes vörösbort, amit haza is hoztunk, és mindenkinek nagyon ízlett. Úgy emlékszem, mintha azt mondtad volna, hogy itthon is lehet kapni valamelyik nagy áruházban. Ebben szeretném a segítségedet kérni, ha meg tudnád nekem írni, hogy hol kapható és pontosan mi a neve. Köszönettel Takács Anikó
Grand Marcsi Dátum: 2012-07-19 16:57:26
Hegedűsné Lénárth Kármen írta ekkor: 2012-07-19 08:06:17
Kedves Marcsi! Mi szept 8-án utazunk majd át Zakyról Kefaloniába.Előreláthatólag hány órás komppal fog indulni Kiliniből a Grandos csoport?Nehogy lemaradjunk :))))
Kedves Kármen! Egy hét múlva még fog változni a komp menetrendje... utánafogom önt értesíteni a változásról! Addig is minden jót! Üdv:Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2012-07-19 16:54:14
Kapinusz Kitti írta ekkor: 2012-07-19 15:52:12
Kedves Marcsi! még azt szerettem volna kérdezni, hogy ugye nem okoz gondot a szerb határon az útlevél hiánya? az utóbbi időben nem volt belőle fennakadás, ha nem volt útlevél? Köszönöm!
Kedves Kitti! Az útlevelet helyettesíti már és elégséges a szerbeknél is az új szem.ig. Minden kirándulást itt részletesen megbeszélünk smile Jó utat majd nektek! üdv:Marcsi smile