(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2012-07-01 10:59:25
Pappné Bartyik Ildikó írta ekkor: 2012-07-01 10:04:59
Szia Marcsi! Mi július közepén megyünk és azt szeretném megkérdezni, van-e lehetőség horgászásra úgy, mintha itthon horgásznánk engedéllyel? Esetleg van-e hajó ami visz ki a tengerre horgászokat? Azt is szeretném megtudni lehet-e esetleg a segítségeddel tortát rendelni ( kb. 10 szeletest mert 5-en megyünk), mert július 14-én amikor megérkezünk lesz a férjem 40.-dik , július 15.-én pedig a fiam 10,-ik születésnapja. Azt is szeretném tudni, hogy a fent említett kérdések, kérések kb. mennyi euróba kerülnek. Válaszodat előre is köszönöm!
Kedves Ildikó! Lehet horgászni természetesen..ahol nem fürdőznek...senkit nem zavarva ezzel...de sajnos külön programunk halászatra nincs.... Tortát természetesen tudunk rendelni..Isteni finom sütiket készítenek és tortát is készít megrendelésre is...mindent megoldunk itt...kb 15 € az ára de majd itt kiválasztjátok hogy milyen legyen... üdv:Marcsi smile
Grand Marcsi Dátum: 2012-07-01 10:44:55
Jenei Mihály írta ekkor: 2012-06-30 22:21:27
Kedves Marcsi ! A buszok reggel hány órakkór induló komppal hajóznak be kylliniből ? Júli 28. án Zakintoszrol jövünk átt Kefalóniába /2fő / Hogyan tudjuk az áttelepülést a legjobban megoldani ? Véleményedre feltétlen számitok! Köszönettel : Misi
Kedves Mihály ! Javaslatom a következő: lúli.28.-ára a reggel 8:30-as komppal gyertek át Zakynthos-Kyllinibe majd onnan a 11:30-as komppal már a buszunkkal tudtok ide Kefalonia/Skalába megérkezni.. üdv..addig is jó nyarat:Marcsi smile
Zsolnai Krisztina Dátum: 2012-07-01 10:30:16
Kedves Marcsi! Kedves fórumtársunk Isti bejelentkezésében tájékoztatott minket arról, hogy megváltozott a Kilini komp menetrendje, ezért 3,5 órát kellett várnia a busznak. Mi jövőhéten érkezünk s kérdezném, hogy tudsz-e róla, hogy az iroda változtatást tervez az indulással kapcsolatban, hogy a korábbi vagy a későbbi kompot érje el a busz. Köszönöm válaszodat előre is! Kriszti
Zsolnai Krisztina Dátum: 2012-07-01 10:29:52
Kedves Marcsi! Kedves fórumtársunk Isti bejelentkezésében tájékoztatott minket arról, hogy megváltozott a Kilini komp menetrendje, ezért 3,5 órát kellett várnia a busznak. Mi jövőhéten érkezünk s kérdezném, hogy tudsz-e róla, hogy az iroda változtatást tervez az indulással kapcsolatban, hogy a korábbi vagy a későbbi kompot érje el a busz. Köszönöm válaszodat előre is! Kriszti
Pappné Bartyik Ildikó Dátum: 2012-07-01 10:04:59
Szia Marcsi! Mi július közepén megyünk és azt szeretném megkérdezni, van-e lehetőség horgászásra úgy, mintha itthon horgásznánk engedéllyel? Esetleg van-e hajó ami visz ki a tengerre horgászokat? Azt is szeretném megtudni lehet-e esetleg a segítségeddel tortát rendelni ( kb. 10 szeletest mert 5-en megyünk), mert július 14-én amikor megérkezünk lesz a férjem 40.-dik , július 15.-én pedig a fiam 10,-ik születésnapja. Azt is szeretném tudni, hogy a fent említett kérdések, kérések kb. mennyi euróba kerülnek. Válaszodat előre is köszönöm!