(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Jenei Mihály Dátum: 2012-06-30 22:21:27
Kedves Marcsi ! A buszok reggel hány órakkór induló komppal hajóznak be kylliniből ? Júli 28. án Zakintoszrol jövünk átt Kefalóniába /2fő / Hogyan tudjuk az áttelepülést a legjobban megoldani ? Véleményedre feltétlen számitok! Köszönettel : Misi
Grand Marcsi Dátum: 2012-06-30 12:00:19
Már 10 teknőc fészek van lerakva... még jó hogy féltik őket.. Lassinál lehet quadozni..ott nincs mit félteniük smile
Cseri-Pordán Nikoletta Dátum: 2012-06-29 15:13:46
Hegedűsné Lénárth Kármen írta ekkor: 2012-06-27 17:39:55
Kedves Marcsi! Elvileg foglalnánk 2 hétre,de ezt a választ még meg szeretném várni. A szigeten még mindig nincs quad bérlési lehetőség?Mi tavaly Korfut quaddal,illetve 1 hete Zakynthost is azzal jártuk körbe. Zakyn is rengeteg caretta-caretta él,rakják le a tojásaikat,mégis tele van quaddal az egész sziget... Jár-e már a Kefalonia-Zakynthos komp?Mert múlt héten még nem volt kikötési engedély. :( Ha igen,mennyire opcionális a 2 sziget között,hogy Zakyról áthozzunk egy quadot? Motorra sosem ülnék fel,kocsival pedig nem lehet annyira felfedezni a területet,legalábbis mi nem tudjuk annyira. Előre is köszi. Kármen
Kedves Kármen! Bocs, hogy belekotyogok, csak annyit szeretnék javasolni tapasztalat alapján, hogy Kefalónián ajánlatosabb inkább autót bérelni. Mi most értünk nem régen haza, mi is quadot szerettünk volna bérelni, de most már így utólag örülök, hogy mégis az autó mellett döntöttünk. Annyira nagy a sziget, hogy quaddal körbe járni rengeteg időbe telik és nagyon fárasztó. Arról nem is beszélve, hogy sok a meredek emelkedő, ahol quaddal 2 fő nem hiszem hogy fel tudna kapaszkodni. Korábban mi is quaddal jártuk be Korfut, Lefkadát, Szantorinit is, de ezen a szigeten a távolságokból adódóan is inkább az autóbérlést javasolnám. Sőt biztonságosabb is, majd meglátod!
Grand Marcsi Dátum: 2012-06-28 20:19:08
Molnár Nikoletta írta ekkor: 2012-06-28 17:36:09
Kedves Marcsi! Írtam neked email-t az autóbérléssel kapcsolatban. Utána tudtál nézni a dolognak? Köszönöm: Niki
Kedves Niki! Én is írtam neked hogy minden ok.ellenőriztem! smile
Molnár Nikoletta Dátum: 2012-06-28 17:36:09
Kedves Marcsi! Írtam neked email-t az autóbérléssel kapcsolatban. Utána tudtál nézni a dolognak? Köszönöm: Niki