(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Laczkó Csilla Dátum: 2012-06-26 00:54:16
Szia Marcsi! Nem tudom, hogy szobákkal kapcsolatban mennyire tudsz segíteni, de hátha. :) Az érdekelne, hogy a Hermes apartman 2. emelet 21-22.es szobái erkélyesek e illetve láttam, hogy szimpla ágyasok, de a szoba adottságait tekintve van e lehetőség az ágyak összetolására, vagy eleve úgy vannak? Valamint a közelében lévő tengerpart homokos vagy kavicsos, és tudunk e kis bárok közelében napágyon pihenni? Köszönöm a válaszod: Csilla
Orsolya Dátum: 2012-06-25 21:14:56
Szia!Egy olyan kérdésem lenne,hogy a Costa costa beach fizetős strand?Ha igen mennyibe kerül?Nagyon szép strand biztosan meglátogatjuk smile A benzin kb. mennyibe kerül most a szigeten?Autót lehet bérelni 1 vagy 2napra?Mennyibe kerül egy kis autó 4 személyes?Argostoli és Lixouri között milyen sűrűn jár a komp,és mennyibe kerül? Előre is köszi a választ! 2hét és találkozunk smile
Molnár Nikoletta Dátum: 2012-06-25 17:31:21
Kedves Marcsi! Ez a Pefanis autókölcsönző hivatalos honlapja? http://www.pefanis-car-hire-kefalonia.co.uk/index.htm Ezen kívül találtunk egy másikat,ami Argostoli-ban található. Köszönöm a válaszod: Niki
Molnár Nikoletta Dátum: 2012-06-25 17:30:51
Zsolnai Krisztina írta ekkor: 2012-06-25 09:33:49
Szia Marcsi! Szintén az autóbérléssel kapcsolatban kérdeznék több dolgot is. Jól értelmezem, hogy ti a Pefanist preferáljátok? Kicsit elbizonytalanodtam, a hellaszon láthattad más honlapokat néztünk, ráadásul valaki azt az infót kapta, hogy arra az időszakra már nincs kocsi. Létezik az, hogy ha nem online foglalunk, akkor esetleg lemaradunk az autóról? Ráadásul mi négy napra bérelnénk, olyan opciót az online foglalás nem is ajánl fel. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet, nem szeretnénk lemaradni!
Kedves Marcsi! Ez a Pefanis autókölcsönző hivatalos honlapja? http://www.pefanis-car-hire-kefalonia.co.uk/index.htm Ezen kívül találtunk egy másikat,ami Argostoli-ban található. Köszönöm a válaszod: Niki
kaliber Dátum: 2012-06-25 16:45:26
Böbe írta ekkor: 2012-06-25 14:35:43
Köszi! Gondolom, hogy a foglaláshoz ez az email cím jó? ([email protected] ). Üdv Böbe.
Inkább ezen az e-mail címen ejtsd meg a foglalást : [email protected]