(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Katona Krisztina Dátum: 2012-06-24 21:43:28
Szia Marcsi! Autó bérléssel kapcsolatban lenne kérdésem. 2 éve Pafanistól kölcsönöztünk a segítségeddel és most is rájuk gondoltunk. Néztem a honlapjukat, de nemigazán tudom eldönteni mit takar náluk a full insurance. Értem ezalatt azt, hogy van e önrész? Nem szeretném összetörni magam, de egy kisebb vagyont se lenne jó otthagyni baj esetén. A válaszod előre is köszönöm! Júli 14-én találkozunk!!! üdv: Kriszta
Grand Marcsi Dátum: 2012-06-24 16:34:57
Szia Vivi! Véletlenül lett elnyomtatva ez a rész...külön van a kedd esti Argostóli program ami 3 és fél órás ...a köruton kevesebb időt töltünk a fővárosban... A honlapunkon van jól írva smile Szeretettel várlak benneteket is Vivi! üdv:Marcsi smile
Vivi Dátum: 2012-06-24 14:10:21
Kedves Marcsi! Mi július 13-tól megyünk Kefalóniára a barátommal, már alig várjuk az utazást...azt szeretném megkérdezni hogy Skalaban vannak-e szórakozási lehetőségek este/éjszaka? A másik kérdésem pedig az lenne, hogy a prospektusban az szerepel a szigettúrával kapcsolatban, hogy 3 és fél órás szabadprogram is van Argostoliban itt az interneten pedig az egy külön programként van meghirdetve, a kérdésem az lenne, hogy a szigettúrás programból ki lett szedve Argostoli?? Válaszod előre is köszönöm: Vivi
Grand Marcsi Dátum: 2012-06-22 19:13:50
Zsófia írta ekkor: 2012-06-22 13:04:58
Kedves Marcsi! A tűzgyújtási tilalom kiesett, pedig nem kezdő utazó vagyok.... A wifi... így utólag "szőke nős" kérdés volt :-) Bográcsozás és szalonnasütés nélkül is el leszünk szerintem némi Gyros, Metaxa és Mythos társaságában :-) Köszönöm a választ :-) Zsófia
Zsófia smile biztos vagyok benne hogy nagyon jól fogjátok magatokat érezni smile smile smile jó utat nektek ide Kefaloniára smile
Zsófia Dátum: 2012-06-22 13:04:58
Grand Marcsi írta ekkor: 2012-06-20 21:53:35
Kedves Zsófi! Free Wifi kábel nélküli hálózat található a Renieri apartmanunkban..Sajnos bográcsozni nem fogtok tudni ...az egész szigeten tűzgyujtási tilalom van májustól októberig.... Remélem ez nem szegi kedveteket smile Szeretettel várlak benneteket! üdv:Marcsi smile
Kedves Marcsi! A tűzgyújtási tilalom kiesett, pedig nem kezdő utazó vagyok.... A wifi... így utólag "szőke nős" kérdés volt :-) Bográcsozás és szalonnasütés nélkül is el leszünk szerintem némi Gyros, Metaxa és Mythos társaságában :-) Köszönöm a választ :-) Zsófia