(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Cseri-Pordán Nikoletta Dátum: 2012-06-07 15:59:27
Grand Marcsi írta ekkor: 2012-06-06 16:01:54
Szia Niki! Időben elérték a vendégeim a reggel 8órás kompot,így már 10 órára Skalában voltak a szálláshelyeinken. Szomorú hogy még el sem indultatok de már a hazaindulás foglalkoztat. A következő szombaton reggel 9-ig kell a szobákból kiköltözni a recepcióhoz a földszintre. Az új vendégek megérkeznek ők kipakolnak ti pedig bepakoltok a buszba. Csak az marad nálatok majd amire egésznap szükségetek lehet mivel a buszunk 3/4 6 -kor délután indul a komphoz. Addig még ebédeléssel fürdéssel tölthetitek az időt tusolás és illemhely használata biztosítva van minden szálláshelyünkön. Üdv:Marcsi
Szia Marcsi! Ha rajtam múlna, haza sem jönnék Görögországból! :) Csak tudod jobb tudni, hogy mire számíthatunk az utolsó napon, hiszen ez is még a nyaralás része. Volt már korábban sajnos negatív tapasztalatunk más utazási irodával kapcsolatosan. Fél napot kellett várakoznunk a csomagokkal az udvaron indulás előtt és nemhogy tusolási lehetőséget nem biztosítottak, de még illemhely használatot sem. Szóval csak ezért kérdeztem a haza indulás idejét és módját, nehogy kellemetlen meglepetés érjen. :) Holnap indulunk, már nagyon várjuk! Üdv. Niki
Selmeczi Lászlóné Dátum: 2012-06-07 10:46:01
Cseri-Pordán Nikoletta írta ekkor: 2012-06-06 09:01:47
Kedves Gabi! Érdeklődnék, hogy szombaton mikor indult a csoport haza?
17,30-kor indultunk Skáláról.
Zsolnai Krisztina Dátum: 2012-06-06 16:35:45
Szia Marcsi! Sajnos az utazás része a hazaút - még akkor is, ha a legkellemetlenebb része. Megértem Niki kérdését, nagyon is fontos ez, hiszen sajnos azt tapasztalom, több éves buszos utazással a hátam mögött, hogy a legkényelmetlenebb mindig az utolsó napot eltölteni. Fontos információ, hogy akkor indul a busz, nekem úgy rémlett, hogy olyan 14.00 körül. Ráadásul az ember helyhez kötött, bizonyára meleg is lesz, ezért adná magát a strandolás. Ez még buszos út esetén sosem jött össze, mert vagy nem tudták megmondani, hogy mikorra ér oda a busz, vagy pedig nem volt lehetőség tusolni. És azért nem mindegy, hogy az utolsó pillanatokat mivel töltjük: a melegben izzadva, várva, hogy a légkondis buszra ülhessünk, vagy pedig ki tudjuk használni még egy utolsó fürdésre az időt. Nem is lehet tökéletesebb lezárása egy nyaralásnak smile
Szőgyényi Csaba Dátum: 2012-06-06 16:26:34
Szia Marcsi! Szeretném megkérdezni, hogy az alábbi menetrendek augusztusban is érvényesek nem fognak sűrüsödni a járatok? mi egyénileg autóval mennénk aug.18.-25. turnusba, és mi z Vassiliki Lefkada-- Fiscardo Kefalonia: kikötőt néztük, hogy km.-be Bp.ről az a legközelebbi!! 2 éve Zakintosra mentünk Killiniből, ott tudtak nekünk előre foglalni kompjegyet(idegenvezető), hogy biztosan felférjünk a kompra erre most is van lehetőség, vagy segítség?? Az alábbi menetrendet találtam, amit te ajánlottál: :) Vassiliki Lefkada-- Fiscardo Kefalonia: reggel 9 kor indul 10-re Kefalonián van. Vassiliki Lefkada--Sami Kefalonia:18:15 kor indul és 20:30 ra ér Kefaloniára. Astakosból 12:15 kor indul 15:50 re ér Kefaloniára. Kyllini--Poros Kefalonia: indul reggel 8-kor ami 9:30 érkezik,16:30 as 18:00 ra érkezik Kefaloniára Még egy kérdés olvastam, hogy quad bérlés nem nagyon van a közelben, esetleg robogózni van lehetőség? Előre is köszönöm a segítséget! Üdvözlettel vscsabi
Grand Marcsi Dátum: 2012-06-06 16:01:54
Szia Niki! Időben elérték a vendégeim a reggel 8órás kompot,így már 10 órára Skalában voltak a szálláshelyeinken. Szomorú hogy még el sem indultatok de már a hazaindulás foglalkoztat. A következő szombaton reggel 9-ig kell a szobákból kiköltözni a recepcióhoz a földszintre. Az új vendégek megérkeznek ők kipakolnak ti pedig bepakoltok a buszba. Csak az marad nálatok majd amire egésznap szükségetek lehet mivel a buszunk 3/4 6 -kor délután indul a komphoz. Addig még ebédeléssel fürdéssel tölthetitek az időt tusolás és illemhely használata biztosítva van minden szálláshelyünkön. Üdv:Marcsi