(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Orsolya Dátum: 2012-06-11 08:31:26
Szia!Érdeklődni szeretnék,hogyha idén nem foglaltunk fixülőhelyet a buszra és 4-en megyünk egymás mellé fogtok minket ültetni vagy közel egymáshoz?És a sofőröknél lehet kérni cserét,ha esetleg az asztalos helyre ültetnek ahol háttal kell utazni mert a háttal utazást egyikünk se bírja és nem szeretnénk hányós zacskóval utazni :) Előre is köszönöm a választ!
Szőgyényi Csaba Dátum: 2012-06-10 00:48:28
Grand Marcsi írta ekkor: 2012-06-08 21:18:01
Kedves Csaba! Agusztusig biztos hogy fog sűrűsödni a kompjáratok száma...az előfoglalást 1-2 nappal már megtehetitek..angolul szerintem nektek is menni fog:[email protected] oldalán lehet a Vassiliki-Fiscardo kompra foglalni helyet.Amint kijön a főszezoni menetrend rögtön megírom ide ne aggódj. Természetesen robogózni is lehet:) Üdv:Marcsi
Előre is köszönöm a segítséget addig is ismerkedem a foglalós oldallal, meg az útvonallal mert amint látom nem egyszerű Vassiliki megközelítése... vscsabi
Telek Attiláné Dátum: 2012-06-09 21:18:37
Krajcsir István írta ekkor: 2012-06-09 21:08:17
Kedves Marcsi! Lenne egy olyan kérdésem, hogy a buszra a laptoptáskán kívül fel lehet vinni még egy kisebb táskát?? Persze az enyémet leszámítva..:))) Persze ha más is tudja erre a választ nyugodtan segíthet...:D:D:D Előre is köszönöm! István
Szia Isti! smile Szerintem annyi táskát viszel, amennyit akarsz, feltéve ha elfér a számotokra kijelölt polcon vagy boxban, - nem tudom ezeken a buszokon milyen a tárolóhely - vagy a lábad alatt. Persze úgy hogy másokat nem zavar. Pá, Melus
Krajcsir István Dátum: 2012-06-09 21:08:17
Kedves Marcsi! Lenne egy olyan kérdésem, hogy a buszra a laptoptáskán kívül fel lehet vinni még egy kisebb táskát?? Persze az enyémet leszámítva..:))) Persze ha más is tudja erre a választ nyugodtan segíthet...:D:D:D Előre is köszönöm! István
Paulovits Géza Dátum: 2012-06-09 19:11:01
kaliber írta ekkor: 2012-06-09 18:16:27
Köszönöm a részletes tájékoztatást, nekünk a reggeli komp lenne jó (így nem bukjuk el az első napot) a jelenlegi menetrend szerint szombaton a következő kompjáratok indulnak Vassiliki-Sami (18.15) Astakos-Sami (12.15) Vassiliki-Fiskardo (09.00) így az utolsó járat a nyerő, de ez változhat amint megjelenik a főszezon menetrendje.
Én egyértelműen Astakos - Samit javasolnám. Fiskardo csodálatos városka, mindenképp érdemes megnézni, de onnan Skala úgy 2-2,5 órányira van legalább. A szigeten minden lakott településen 30km/h a sebességkorlátozás, és ez jóval a településeken kívül kezdődik és végződik. Sok sok szerpentin, kanyarok, rengeteg kecske (akár az országúton is), nem nagyon lehet száguldozni.