(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Selmeczi Lászlóné Dátum: 2012-05-16 09:37:27
Kedves Marcsi! Örülök, hogy jó idő van kint, mert itthon bizony fázom. Ha engedik a teendőid, kérlek, válaszolj holnap estig, hogy van-e elég edény, serpenyő, amiben lehet főzni, vagy vigyek? Nekem általában fakanál gondjaim szoktak lenni a görög apartmanokban. De viszek inkább, ha kevés van. Köszi, puszi, Gabi smile smile smile
Grand Marcsi Dátum: 2012-05-16 08:30:42
Kokauszkiné Tóth Edit írta ekkor: 2012-05-15 20:52:19
Kedves Marcsi! Érdeklődöm, hogy milyen idő van Kefalónián? Az itteni rendkívüli hidegben nehéz elképzelni, hogy alig egy hét múlva indulunk nyaralni. Remélem, ott sokkal jobb idő lesz. Tudsz-e valamilyen honlapot, amelyen jó időjárás előrejelzés szokott lenni a szigetre vonatkozóan?
Kedves Edit smile smile smile Itt Kefalonián ragyogó napsütés 27 fok ,minden virágba borulva ..a tengerpartra még nem jutottam el mert még rengeteg intézni valóm van a csoport érkezéséig smile szeretettel várok mindenkit! üdv:Marcsi smile
Telek Attiláné Dátum: 2012-05-15 21:42:26
Kokauszkiné Tóth Edit írta ekkor: 2012-05-15 20:52:19
Kedves Marcsi! Érdeklődöm, hogy milyen idő van Kefalónián? Az itteni rendkívüli hidegben nehéz elképzelni, hogy alig egy hét múlva indulunk nyaralni. Remélem, ott sokkal jobb idő lesz. Tudsz-e valamilyen honlapot, amelyen jó időjárás előrejelzés szokott lenni a szigetre vonatkozóan?
Szia Edit! Bocsi, hogy válaszolok, a múltkor ezt ajánlotta Marcsi. http://www.meteo.gr/cf-En.asp?city_id=9 Ez nem látszik túl biztatónak, de a tenger mellett csalókák a fokok. Szerintem nem fogtok fázni. smile
Kokauszkiné Tóth Edit Dátum: 2012-05-15 20:52:19
Cseri-Pordán Nikoletta Dátum: 2012-05-15 17:38:21
Orsolya írta ekkor: 2012-05-14 17:07:20
Szia Marcsi!Egy olyan kérdésem lenne,hogy van olyan fakultatív programotok,hogy Zakynthosi hajókirándulás,mert az újságban nincs benne!Ha igen,akkor a Navigo-öbölnél mennyi időre áll meg a hajó?Még érdekelne,hogy ha autót szeretnénk bérelni 1-2 napra ahoz mi kell a jogsin kívül és mennyibe kerül?A benzin kb. olyan áron van mint nálunk?Előre is köszi!És jó utat kívánunk smile
Szia! Bár nem engem kérdeztél, de arra tudok válaszolni, hogy lesz Zakynthosi hajókirándulás. Korábban én is megkérdeztem Marcsit és azt mondta, csak véletlenül maradt ki a katalógusból. :) Az autóbérléshez a jogsit és az útlevelet szokták elkérni lemásolni. Kb. 22-35 euro/nap az ára.