(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2012-05-17 19:16:32
Selmeczi Lászlóné írta ekkor: 2012-05-16 09:37:27
Kedves Marcsi! Örülök, hogy jó idő van kint, mert itthon bizony fázom. Ha engedik a teendőid, kérlek, válaszolj holnap estig, hogy van-e elég edény, serpenyő, amiben lehet főzni, vagy vigyek? Nekem általában fakanál gondjaim szoktak lenni a görög apartmanokban. De viszek inkább, ha kevés van. Köszi, puszi, Gabi smile smile smile
Kedves Gabi! smile A konyhákban van elég lábas sütni főzni és evőeszközök poharak csészék természetesen..fakanál és kenyérvágódeszka is smile A már itt nyaraló turistákat is látom úszni smile szerintem kb:19 fokos a víz ha jól érzékelte a kezem smile Jó utat holnap:) a kikötőben várom az első csoportomat smile üdv:Marcsi smile
Selmeczi Lászlóné Dátum: 2012-05-17 16:43:31
Na, Kedves Mindenki! Azért ne féltsétek a görögöket, megélnek azok a jég hátán is. Egyébként meg nem görög válság van, hanem világválság! Csak hát ki kell emelni időnként valakit a sűrűjéből. Ez politikai hadművelet, kérem. Nálunk talán jobb a helyzet? Egy frászt, csak most legalább a görögökkel kell foglalkozni, hogy ne lássuk a saját sarunkat. Ők még így is jobb helyzetben vannak, hiszen tengerek veszik körül őket, ami tele van ehető finomságokkal, így éhen sem tudnak halni. És ők nem nyavalyognak, optimistábbak nálunk. Tehát ne pánikoljunk! Süt a nap kint, meleg van. Irány a tenger! Mindenkinek jó nyaralást kívánok smile smile smile
Saci Illésné Dátum: 2012-05-17 12:47:12
Sziasztok! Ne aggódjatok, menjetek nyaralni!!!!! Tavaly is és 2 éve is volt némi feszültség a nagyvárosokban, de ezt a vidéki városokban, üdülőhelyeken egyáltalán nem lehet érezni. Mi autóval voltunk, s figyeltünk arra, hogy a tank mindig tele legyen! A buszok meg megoldják. smile smile smile
Saci Illésné Dátum: 2012-05-17 12:41:27
Sziasztok! Ne aggódjatok, menjetek nyaralni!!!!! Tavaly is és 2 éve is volt némi feszültség a nagyvárosokban, de ezt a vidéki városokban, üdülőhelyeken egyáltalán nem lehet érezni. Mi autóval voltunk, s figyeltünk arra, hogy a tank mindig tele legyen! A buszok meg megoldják. smile smile smile
Krajcsir István Dátum: 2012-05-17 07:07:33
Szerintem is ez egy kicsit pánikkeltés csupán.. Mindenki csak találgat, hogy mi lesz.. Persze megjósolni senki nem tudja ezt.. Persze a félelem bennem is bennem van.. Főleg mert június végén utazunk amikorra már a választások is lezajlanak.. De nem hiszem, hogy ezt kivetitik a turistákra.. Hiszen fontos nekik az idegenforgalom.. Ahogyan hallottam ennél az irodánál is mondtak vissza utakat.. Legalábbis nyilatkoztak az irodától is.. Sokan megijedtek.. Kétlem, hogy ez egyik napról a másikra csak úgy bekövetkezne.. Pontosan.. Tavaly is voltak ilyen rémhírek.. Kint semmit nem lehetett ebből érezni.. Annyit igen, hogy drágább volt sok minden:(( Majd jön Marcsi és mindenkit megnyugtat..:D