(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2012-04-02 19:58:28
Kedves Somolya! smile Változatos Skala partja,van homokos ,sóderes és kavicsos része is és 5-6 lépésnél kezd lassan mélyülni ...remélem azért tudsz úszni is? A szigettúra pont arról szól hogy mindent amit tudni érdemes a szigetről és a legszebb látnivalókat minden fontosat megmutatok a vendégeimnek. Sajnálom hogy téged csak a Melissani tó érdekel. Ha gondolod addig a csoportunkkal tartasz és ha még ott is úgy döntesz hát stoppal haza tudsz jutni smile .A körúton belül felülről megállunk fotózni a Myrtos beachet,másnap reggel strandoló program keretében megyünk le a Myrtosra és 14:30-kor indulunk hazafelé.Ag.Efimiánál még megállunk majd indulunk haza.Ingyenes járat nincs Kefalonián de stoppolhatsz ha gondolod vagy valakihez aki bérel jármüvet csatlakozol. üdv:Marcsi smile
Grand Marcsi Dátum: 2012-04-02 19:40:17
Balogh Ildikó írta ekkor: 2012-04-02 12:49:59
Sziasztok!Esetleg valaki tudna tanácsot adni nekem abban,hogy melyik apartman a legjobb?:)Köszi szépen:)
Kedves Ildikó! smile Minden apartmanunk mellé oda van írva hogy milyen messze található a tengerparttól, milyen a fölszereltsége ,mennyire található a központtól stb.és hála az égieknek senki nem egyforma így szerintem a leírtakra vagy utalva mivel mindenkinek más tetszik más a fontos ...a tulajdonságokat elolvasva dönts hogy számotokra mi a leg előnyösebb... Én szeretettel várlak majd benneteket smile üdv:Marcsi smile
Orsolya Dátum: 2012-04-02 13:52:58
Szia!Skala partja mindenhol kavicsos vagy változatos,van homokos része is?gyorsan vagy lassan mélyül a víz?
Orsolya Dátum: 2012-04-02 12:54:27
Sziasztok!Júliusban megyünk Kefaloniára és érdeklődnék,hogy van-e olyan lehetőség,hogy minket csak a Melissani földalatti barlang érdekelne a szigettúra többi része nem!Van olyan program ami csak oda visz?A másik kérdésem pedig a Myrtos Beachen csak fél napot lehet eltölteni és felürről nem is lehet megnézni?A fakultatív Myrtos Beaches programon?Vannak itt Kefalonián is olyan lehetőségek mint Zakynthoson,hogy másik partra el lehet menni ingyenes busszal?Ott lehetett a banana beachra így menni! Köszi!!
Balogh Ildikó Dátum: 2012-04-02 12:49:59
Sziasztok!Esetleg valaki tudna tanácsot adni nekem abban,hogy melyik apartman a legjobb?:)Köszi szépen:)