(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Kovács Dóra Dátum: 2012-04-01 11:35:27
Krajcsir István írta ekkor: 2012-03-30 19:19:14
Menet közben megtaláltam melyik napokon vannak a programok..:) Egy programot nem láttam a leírásban az a BBQ üvegaljú hajóval – Kefalonia!!! Ez a program nem is indul? Vagy létszámfüggő? Üdv: István
Kedves István! Elmondanád, vagy küldenél egy linket hogy hol találtad meg melyik napokon lesznek a programok? :) Köszi!
Kokauszkiné Tóth Edit Dátum: 2012-03-31 19:56:35
Kedves Marcsi! Mi a férjemmel május 24-én megyünk Kefalóniára két hétre. Szeretném kérdezni, hogy van-e lehetőség a fakultatív programokat bankkártyával fizetni, mint Tolóban?
Grand Marcsi Dátum: 2012-03-31 18:31:26
Krajcsir István írta ekkor: 2012-03-31 09:26:02
Szia Marcsi! Köszönöm szépen a választ..:D:D Hmm.. Hát ahogyan néztem a többi nap eléggé be van táblázva program terén..:D Kérdés melyik napra fér be egy egész napos kirándulás?!:)) Ez majd hamarosan kiderül:)) Persze, hogy meg tudom várni.. Hiszen amúgy is a fakultatív programokat a helyszínen lehet befizetni..:D Max ha olyan napon lesz akkor nem megyünk rá:)) Eddig 5 program az amin valószínűleg rész veszünk.. Szívesen!! Türelmem van..:)))) Egy kis idő és mindenki okosabb lesz az idei dolgokkal kapcsolatosan! Üdv: István
Kedves István! smile Én sem bánnám ha maradna Vasárnapra ,de nem csak rajtam múlik mint tudjuk smile smile
Krajcsir István Dátum: 2012-03-31 09:26:02
Szia Marcsi! Köszönöm szépen a választ..:D:D Hmm.. Hát ahogyan néztem a többi nap eléggé be van táblázva program terén..:D Kérdés melyik napra fér be egy egész napos kirándulás?!:)) Ez majd hamarosan kiderül:)) Persze, hogy meg tudom várni.. Hiszen amúgy is a fakultatív programokat a helyszínen lehet befizetni..:D Max ha olyan napon lesz akkor nem megyünk rá:)) Eddig 5 program az amin valószínűleg rész veszünk.. Szívesen!! Türelmem van..:)))) Egy kis idő és mindenki okosabb lesz az idei dolgokkal kapcsolatosan! Üdv: István
Grand Marcsi Dátum: 2012-03-31 08:48:06
Kedves István! smile Természetesen a BBQ program is indul, tvaly vasárnap volt de az idén azt mondta a kapitány hogy valószínű változtat a napon ,így kérdésedre csak amint kiérek az első napokban tudok válaszolni! Ne haragudj de egyeztetnünk kell a kapitánnyal elősször remélem ezt még meg tudod várni smile smile smile köszönöm türelmedet István! smile Üdv:Marcsi