(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Emese Dátum: 2016-09-06 20:08:47
Grand Marcsi írta ekkor: 2016-09-06 16:26:55
Kedves Emese! A magyar szalámik jobbak ,de nagyon finom péksütik is vannak.Minden más elérhető áron kapható a boltokban.Iható a csapvíz,de ha palackos vizet szeretnél venni 6 db 1,8 eu-ba kerül. A quad 45€ / nap de itt első nap mindenről értesül ...mindent megbeszélünk a megbeszélésen. üdv Marcsi
Köszönöm szépen a választ :). Azt hittem hogy kb. fele annyiba kerül a quad, mint a kocsi bérlés, de ahogy látom nincs sok különbség sajnos :(. Emese
Grand Marcsi Dátum: 2016-09-06 16:31:35
Balogh Tibor írta ekkor: 2016-08-25 17:12:44
Tisztelt Grand Tours! Július 15-én indultunk Kefalóniára, ahol 2 csodálatos hetet töltöttünk. Ez részben köszönhető Marcsinak, aki nagyon lelkiismeretesen végezte a munkáját, nagy hangsúlyt fektetett a turisták kiszolgálására. Fantasztikus fakultatív programokat szervezett, ahol profi módon ügyelt minden apró részletre. Gratulálni szeretnénk a Grand Tours-nak, hogy ilyen határozott, maximalista, kedves, jó szervezőkészséggel rendelkező munkatársuk van, akihez bármikor, bármilyen problémával fordulhattunk. Köszönettel: Balogh Tibor és Balogh Tiborné
Nagyon köszönöm a megtisztelő szavakat,de részemről volt a szerencse hogy megismerhettelek benneteket. További jó egészséget! Remélem itt jövőre ujra találkozunk! Minden jót addig is. Üdv Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2016-09-06 16:26:55
Emese írta ekkor: 2016-09-06 09:29:41
Köszönöm szépen a választ. Mi is jó nyaralást kívánunk. Nem tudja esetleg valaki, hogy mennyibe kerülne quadot bérelni 1 vagy esetleg 2-3 napra? Arra gondoltunk, inkább ilyen formában keresnénk fel a szép partszakaszokat. Emese
Kedves Emese! A magyar szalámik jobbak ,de nagyon finom péksütik is vannak.Minden más elérhető áron kapható a boltokban.Iható a csapvíz,de ha palackos vizet szeretnél venni 6 db 1,8 eu-ba kerül. A quad 45€ / nap de itt első nap mindenről értesül ...mindent megbeszélünk a megbeszélésen. üdv Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2016-09-06 16:06:49
Horváth Tamásné írta ekkor: 2016-09-05 14:45:18
Szia Marcsi! Még bő két hét, és indulunk hozzátok. Lassan kötöm az utasbiztosítást. Idén is a QBE a legjobb? Azt fogadják el az ottani orvosok? Előre is köszi a választ! Tamás
Szia Tamás! Igen továbbra is ez a legjobb biztosítás ,csak most már Colonade vagy Atlasz névre halgat! Jó utat majd ide ! Üdv Marcsi
Emese Dátum: 2016-09-06 09:29:41
Horváth Tamásné írta ekkor: 2016-09-05 14:52:24
Szia Emese! Árakat nem tudok mondani, de se kenyeret, se vizet nem tudsz vinni annyit, hogy egy hétre elég legyen. A 6-os víz, tudom, hogy jó árban volt. A kenyér nem olcsó, de nagyon finom, és elég tömör laktató. Felvágottat mi is viszünk, de csak azért, mert jobban szeretem az itthonit. A görög sajtok pedig isteniek. Jó nyaralást, Tamás
Köszönöm szépen a választ. Mi is jó nyaralást kívánunk. Nem tudja esetleg valaki, hogy mennyibe kerülne quadot bérelni 1 vagy esetleg 2-3 napra? Arra gondoltunk, inkább ilyen formában keresnénk fel a szép partszakaszokat. Emese