(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Horváth Tamásné Dátum: 2016-09-05 14:52:24
Emese írta ekkor: 2016-09-01 21:12:41
Sziasztok! Nem tudjuk eldönteni, hogy vigyünk-e ki magunkkal ennivalót, amiket reggelire ennénk (ha vinnénk, akkor kenyeret, szalámit és vizet tennénk be).Az lenne a kérdésem, hogy pár alap élelmiszer árat írjatok, pl. kenyér, víz, felvágott, sajt.... Tavaly Zakynthoson találtunk ásványvizet olcsón, nagyon tömör, barna kenyeret viszonylag jó áron, illetve tömegre kicsi, de nagyon intenzív ízű sajtot is jó áron. Előre is köszönöm a válaszokat. Emese
Szia Emese! Árakat nem tudok mondani, de se kenyeret, se vizet nem tudsz vinni annyit, hogy egy hétre elég legyen. A 6-os víz, tudom, hogy jó árban volt. A kenyér nem olcsó, de nagyon finom, és elég tömör laktató. Felvágottat mi is viszünk, de csak azért, mert jobban szeretem az itthonit. A görög sajtok pedig isteniek. Jó nyaralást, Tamás
Horváth Tamásné Dátum: 2016-09-05 14:45:18
Szia Marcsi! Még bő két hét, és indulunk hozzátok. Lassan kötöm az utasbiztosítást. Idén is a QBE a legjobb? Azt fogadják el az ottani orvosok? Előre is köszi a választ! Tamás
B. Judit Dátum: 2016-09-04 12:34:08
Judit írta ekkor: 2016-08-22 20:00:31
Sziasztok! Egy kis kedvcsináló!!! Idei 2 hetes nyaralásunk... :) https://www.youtube.com/watch?v=n6yXa56I6PQ&hd=1
Köszi Judit, már egy csomószor megnéztem! :) :)
Emese Dátum: 2016-09-01 21:12:41
Sziasztok! Nem tudjuk eldönteni, hogy vigyünk-e ki magunkkal ennivalót, amiket reggelire ennénk (ha vinnénk, akkor kenyeret, szalámit és vizet tennénk be).Az lenne a kérdésem, hogy pár alap élelmiszer árat írjatok, pl. kenyér, víz, felvágott, sajt.... Tavaly Zakynthoson találtunk ásványvizet olcsón, nagyon tömör, barna kenyeret viszonylag jó áron, illetve tömegre kicsi, de nagyon intenzív ízű sajtot is jó áron. Előre is köszönöm a válaszokat. Emese
Balogh Tibor Dátum: 2016-08-25 17:12:44
Tisztelt Grand Tours! Július 15-én indultunk Kefalóniára, ahol 2 csodálatos hetet töltöttünk. Ez részben köszönhető Marcsinak, aki nagyon lelkiismeretesen végezte a munkáját, nagy hangsúlyt fektetett a turisták kiszolgálására. Fantasztikus fakultatív programokat szervezett, ahol profi módon ügyelt minden apró részletre. Gratulálni szeretnénk a Grand Tours-nak, hogy ilyen határozott, maximalista, kedves, jó szervezőkészséggel rendelkező munkatársuk van, akihez bármikor, bármilyen problémával fordulhattunk. Köszönettel: Balogh Tibor és Balogh Tiborné