(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2016-08-04 19:46:14
Müller Vera írta ekkor: 2016-08-03 12:00:26
Kedves Marcsi, Aug.12-én indulunk el Kefalonia irányába, már nagyon várjuk! Szigettórára és Zakynthosra szeretnénk veletek menni a fakultatív programok keretében, de autót is bérenénk csütörtökre és pénztekre( a fakultatívok miatt sajnos több napra nem tudunk). Egy kis autónak mennyi ilyenkor a bérlése? Kell előre jelezni feléd, vagy foglalni, hogy bizotsan jusson nekünk is kis autó? Illetve azt hallottam, hogy lehet búvárkodni. Még sosem próbáltuk, de nagyon érdelekne a dolog. Van a szigeten lehetőség arra, hogy próbamerülés keretében kipróbáljuk? Köszönöm! Vera
Kedves Vera! Két napra 90€ kb az auto + az üzemanyag...van autó ne aggódj kérlek. Igen ,itt Skalan is van lehetőség búvárkodásra...itt majd a megbeszélésen ...minden infót megkaptok majd tőlem... Addig is minden jót nektek! üdv Marcsi
Sólya Nándor Dátum: 2016-08-03 14:26:23
Kedves Utastársak! Aki már volt idén,megjött, kérjük ossza meg élményeit velünk,akik még csak most fognak utazni.Minden információra kíváncsiak vagyunk.Akár árak,apartmanok,strand,vizi "játékok",éttermek,fagyizók,supermarketek tekintetében.Minden fontos a számunkra és hálásak lennénk az élményeitekért is.Köszönöm előre is nektek.Üdv......már csak 23 nap és INDULÁS!!!!! smile smile smile
Müller Vera Dátum: 2016-08-03 12:00:26
Kedves Marcsi, Aug.12-én indulunk el Kefalonia irányába, már nagyon várjuk! Szigettórára és Zakynthosra szeretnénk veletek menni a fakultatív programok keretében, de autót is bérenénk csütörtökre és pénztekre( a fakultatívok miatt sajnos több napra nem tudunk). Egy kis autónak mennyi ilyenkor a bérlése? Kell előre jelezni feléd, vagy foglalni, hogy bizotsan jusson nekünk is kis autó? Illetve azt hallottam, hogy lehet búvárkodni. Még sosem próbáltuk, de nagyon érdelekne a dolog. Van a szigeten lehetőség arra, hogy próbamerülés keretében kipróbáljuk? Köszönöm! Vera
Grand Marcsi Dátum: 2016-08-02 18:04:16
Kozma József írta ekkor: 2016-07-31 18:15:30
Kedves Marcsi! Búvárkodási lehetőség érdekelne Skala és környékén,ha már arra járunk.... Köszönöm.
Kedves József! Ha majd erre jár ,lesz lehetőség búvárkodásra...50€ árfolyamon ... Addig is minden jót! üdv Marcsi
Kozma József Dátum: 2016-07-31 18:15:30
Kedves Marcsi! Búvárkodási lehetőség érdekelne Skala és környékén,ha már arra járunk.... Köszönöm.