Kedves Utasok!!!
Amit eddig nem láttam,de nekem a tavalyi látott élményekből fakadóan most is keményen él.Felhívnám mindenki figyelmét aki utazni szeretne Görögországba,hogy legyen szives és AZ UTAZÁSHOZ SZÜKSÉGES OKMÁNYAIT ELLENŐRIZZE LE /SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY ÉS ÚTLEVÉL/,mert nagyon kellemetlen tud lenni,ha ott a határátkelőn derül ki,hogy az okmányok lejátak,vagy netán lejáró félben vannak.Minden ilyen okmánynak LEGALÁBB 3 HÓNAPNÁL HOSSZABB IDEIG ÉRVÉNYESNEK KELL LENNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ha nem az akkor SÜRGŐSSEN menjen el és hoszabbítson ÚTLEVELET vagy csináltasson új SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYT,mert a rendőr le fogja szállítani a buszról és nem fogja kiengedni az országból,mivel a szomszédos országok hatóságai nem engedik be az ilyen lejárófélben vagy lejárt okmányokkal közlekedő utasokat.Mi pont tavaly láttunk ilyen esetet amikor anyuka ezt elfelejtette ellenőrizni és hiába volt apuka bármilyen kapcsolatú a szerbek nem engedték beutazni......ott VÉGE volt a nyaralásnak.Pont ma reggel láttam ugyanilyen esetet amikor az okos utasnak 1 hónapja volt a személyije lejártáig.....vége lett a nyaralásnak a határátkelőn.........ezért írtam ezt ide be,hogy mindenki ellenőrizze le ezen okmányait és nem szabad elfeledni azt sem,hogy legyen UTASBIZTOSÍTÁS is.......Macedónokra van,hogy rájön az 5 perc és azért hepciáskodnak.Jobb elkerülni minden ilyen atrocitást és kellemetlenséget.Kellemes utat kívánok mindenkinek.Mi is nemsokára utazunk Kefaloniára......Üdvözlettel.