(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Sólya Nándor Dátum: 2016-07-30 07:34:52
Kedves Utasok!!! Amit eddig nem láttam,de nekem a tavalyi látott élményekből fakadóan most is keményen él.Felhívnám mindenki figyelmét aki utazni szeretne Görögországba,hogy legyen szives és AZ UTAZÁSHOZ SZÜKSÉGES OKMÁNYAIT ELLENŐRIZZE LE /SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY ÉS ÚTLEVÉL/,mert nagyon kellemetlen tud lenni,ha ott a határátkelőn derül ki,hogy az okmányok lejátak,vagy netán lejáró félben vannak.Minden ilyen okmánynak LEGALÁBB 3 HÓNAPNÁL HOSSZABB IDEIG ÉRVÉNYESNEK KELL LENNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ha nem az akkor SÜRGŐSSEN menjen el és hoszabbítson ÚTLEVELET vagy csináltasson új SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYT,mert a rendőr le fogja szállítani a buszról és nem fogja kiengedni az országból,mivel a szomszédos országok hatóságai nem engedik be az ilyen lejárófélben vagy lejárt okmányokkal közlekedő utasokat.Mi pont tavaly láttunk ilyen esetet amikor anyuka ezt elfelejtette ellenőrizni és hiába volt apuka bármilyen kapcsolatú a szerbek nem engedték beutazni......ott VÉGE volt a nyaralásnak.Pont ma reggel láttam ugyanilyen esetet amikor az okos utasnak 1 hónapja volt a személyije lejártáig.....vége lett a nyaralásnak a határátkelőn.........ezért írtam ezt ide be,hogy mindenki ellenőrizze le ezen okmányait és nem szabad elfeledni azt sem,hogy legyen UTASBIZTOSÍTÁS is.......Macedónokra van,hogy rájön az 5 perc és azért hepciáskodnak.Jobb elkerülni minden ilyen atrocitást és kellemetlenséget.Kellemes utat kívánok mindenkinek.Mi is nemsokára utazunk Kefaloniára......Üdvözlettel. smile smile smile
Bok Péter Dátum: 2016-07-29 09:27:52
Kedves Marcsi! Köszönöm válaszodat! Írtam mailt a megadott címre! További szép napot! :) Péter
Grand Marcsi Dátum: 2016-07-28 18:26:09
Grand Marcsi írta ekkor: 2016-07-28 18:25:16
Kedves Péter! Az itt leírtak alapján az e-mail címemre írhatsz hogy a kirándulásaink közül melyik érdekel majd titeket..és majd ha itt lesztek itt az oldalunkon a telefonszámomon is felhívhatsz hogy személyesen is beszéljünk majd a programokról. Jó utat majd nektek is. Üdv Marcsi
[email protected]
Grand Marcsi Dátum: 2016-07-28 18:25:16
Bok Péter írta ekkor: 2016-07-28 08:56:54
Kedves Marcsi! Jövő héten pénteken (aug. 5-én) érkezünk Skalaba a párommal. Egy hetet töltünk a szigeten. Szeretnénk minél többet látni Kefalónia gyögyörű partjaiból és érdekességeiből. Autót bérelni nem tudunk, így mindenképpen buszos megoldást szeretnénk. Sok jót hallottunk a Grand Tours fakultatív kirándulásairól és kifejezetten sok jót hallottunk rólad :) Szeretném megkérdezni, hogy hogyan/hol tudunk majd téged elérni Skalaban? Feltétlenül számítunk a segítségedre :) Ha esetleg tudsz írni közvetlen kontaktot mailben, nagyon megköszönöm! a címem: [email protected] Válaszodat előre is köszönöm! További szép napot! Péter
Kedves Péter! Az itt leírtak alapján az e-mail címemre írhatsz hogy a kirándulásaink közül melyik érdekel majd titeket..és majd ha itt lesztek itt az oldalunkon a telefonszámomon is felhívhatsz hogy személyesen is beszéljünk majd a programokról. Jó utat majd nektek is. Üdv Marcsi
Bok Péter Dátum: 2016-07-28 08:56:54
Kedves Marcsi! Jövő héten pénteken (aug. 5-én) érkezünk Skalaba a párommal. Egy hetet töltünk a szigeten. Szeretnénk minél többet látni Kefalónia gyögyörű partjaiból és érdekességeiből. Autót bérelni nem tudunk, így mindenképpen buszos megoldást szeretnénk. Sok jót hallottunk a Grand Tours fakultatív kirándulásairól és kifejezetten sok jót hallottunk rólad :) Szeretném megkérdezni, hogy hogyan/hol tudunk majd téged elérni Skalaban? Feltétlenül számítunk a segítségedre :) Ha esetleg tudsz írni közvetlen kontaktot mailben, nagyon megköszönöm! a címem: [email protected] Válaszodat előre is köszönöm! További szép napot! Péter