(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

tóth zoltán Dátum: 2010-07-04 16:59:54
Szia Marcsi! Barátokkal tavaly egy napot töltöttük el Kefalonián Zakynthosról átruccanva,és idén szeretnénk eme csodás szigetén tölteni nyaralásunk..De kissé elbizonytalanodtam,az utóbbi időkben zajló görög sztrájkok miatt.Ti,ott mennyit éreztek ezekből? Nem kell félni hogy egy estleges sztrájk miatt nem járnak a kompok,és valahol félúton megrekedünk?Barátsággal,zoli
Grand Marcsi Dátum: 2010-07-01 08:14:15
Sándor Tamás írta ekkor: 2010-06-30 14:30:57
Kedves Marcsi!Olvastam valahol hogy elég gyorsan mélyül a víz Skalan.Ez igaz-e és ha igen kb. mennyire lehet bemenni még nem lep el. Ugyanis kis csapatunkból többen nem tudnak úszni ők általában ellubickolnak a part melletti térdig,derékig érő vízben.Viszont ha rögtön mélyül akkor nem tudják élvezni a csodálatos tengert.Nagyon tetszik a sziget és csak ez az aprócska dolog tart vissza minket attól hogy Kefaloniát válasszuk!
Kedves Tamás ! Megnyugtatásul közlöm hogy 4-5 lépés után mélyül jobban a víz....a partunktól jobbra eső részén szoktam javasolni a vendégeimnek is a lubickolást ..nyugodtan gyertek ..ezt ne hagyjátok ki:) nagyon szép a szigetünk:) Várlak benneteket! üdv:Marcsi
Sándor Tamás Dátum: 2010-06-30 14:30:57
Kedves Marcsi!Olvastam valahol hogy elég gyorsan mélyül a víz Skalan.Ez igaz-e és ha igen kb. mennyire lehet bemenni még nem lep el. Ugyanis kis csapatunkból többen nem tudnak úszni ők általában ellubickolnak a part melletti térdig,derékig érő vízben.Viszont ha rögtön mélyül akkor nem tudják élvezni a csodálatos tengert.Nagyon tetszik a sziget és csak ez az aprócska dolog tart vissza minket attól hogy Kefaloniát válasszuk!
Tóthné Unger Veronika Dátum: 2010-06-29 21:33:35
Grand Marcsi írta ekkor: 2010-06-29 19:27:48
Veronika...:) Ne parázz:) Nyugodtan kérdezz csak ,ne aggódj annyit ,nincs miért..minden remek lesz majd meglátod...az idő super lesz látnivaló bőven ...elég 2 hétre is..egy dolgotok van csupán ,jól érezni magatokat és a gondokat otthon hagyni....it csak töltődni lehet ennyi szépség mellette:) Várlak benneteket! puszi Marcsi
köszi, köszi... smile
Grand Marcsi Dátum: 2010-06-29 19:27:48
Veronika...:) Ne parázz:) Nyugodtan kérdezz csak ,ne aggódj annyit ,nincs miért..minden remek lesz majd meglátod...az idő super lesz látnivaló bőven ...elég 2 hétre is..egy dolgotok van csupán ,jól érezni magatokat és a gondokat otthon hagyni....it csak töltődni lehet ennyi szépség mellette:) Várlak benneteket! puszi Marcsi