(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2010-07-10 15:17:05
Szia Zoli.. Természetesen tudsz hosszabbítani,de előre jelzem neked hogy két hét kell ennek a szigetnek....egy hét kevés! AHermes házban van Wifi de a recepcióra is eljöhetsz netezni ,van közhasználatú számítógépünk:).. az aug 28-as egyágyas felár :26450 ft. várom a következő kérdést:) üdv:Marcsi
tóth zoltán Dátum: 2010-07-09 21:30:21
Szia grandmarcsi! Közben mindig jönnek a kérdések..Szóval,ha én elmegyek egy hétre,és úgy gondolom maradnék még egy hetet,tudok nálad hosszabítani?Egyágyas felár mennyi?Valamelyik apartmann-ban van közvetlen internet lehetőség, vagy csak wifi?Köszönettel,zoli
Grand Marcsi Dátum: 2010-07-09 20:11:06
Sziasztok ... Aki jól akarja érezni magát,az jól is fogja...már pedig ti arra készültök :)..a hely adott ....gyönyörű:) a csapat adottan jó...tehát semmi akadálya hogy a két hetetek super és feledhetetlen legyen itt Kefalonián...természetesen én is segítek amiben tudok... Több szórakozó hely is van...de ismerkedni szerintem bárhol lehet akár a parton is..sejtem a kézilabdások jó testfelépítésűek...tehát nem lesz nehéz dolgotok:).a többi a ti dolgotok......de miért csak fél csapat jön? a többi otthon fog sajnálkozni hogy mit hagy ki? ..mindenkit várok.. üdv:Marcsi
Marton Katalin Dátum: 2010-07-09 13:39:14
Erdős Maximilián írta ekkor: 2010-07-09 12:04:50
Hello lányok 2010.szeptember 11-től megyünk kefalóniára két hétre,egy fél kézilabdacsapat,vár benneteket szeretettel ha szeretitek a jó bulikat!!!!!!Puszi nektek!!!!!Karesz és a többiek!!!! smile smile smile smile smile smile smile
sziasztok fél kézilabda-csapat, remélem nem lesztek nagyon csalódottak, ha nagy bulikra vágytok Skala-ban, merthogy azok nincsenek ("diszkó" sincs, csak tavernák...) Legalábbis csendes városka volt Skala, mikor mi jártunk ott a párommal. Aki bulizni vágyik, annak inkább Zakynthos javasolt. Ellenben csodás tájak, rengeteg látnivaló, igazán kedves görög emberek, azok szép számmal akadnak. szerintem az összes fórumos, aki már járt ott; szerelmes Kefaloniába, szóval ne hagyjátok ki. :) üdv, kata
Erdős Maximilián Dátum: 2010-07-09 12:09:36
És még annyit hogy csak Attilának van barátnője,a többi résztvevő férfiember,szingli!!!:-) smile smile smile