(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Tóthné Unger Veronika Dátum: 2010-06-17 22:42:37
Marcsika! Távolsági busz jár Skala és Poros között? (vagy Skala és Argostoli között) Ha igen, tudsz menetrendet?
Grand Marcsi Dátum: 2010-06-16 18:06:22
Kocsis Emese írta ekkor: 2010-06-16 16:47:16
Drága Marcsi! Köszi az infókat, jól esett, hogy nem felejtettél el smile . Mi csak a jövő héten megyünk, de már alig várom. Lett egy kis kavarodás is, ugyanis elszámoltam magam, és mindenkinek azt újságoltam, hogy a héten megyünk. Hááááááááááát elég rosszul érintett, amikor észrevettem, hogy van még egy hét smile Na de sebaj, gyorsan elszalad ez az idő is, és INDULÁS!!! Lélekben már ott vagyok! További szép napot Neked! Üdv: K.Emese
Jó utat nektek.....vissza számlálás akkor beindult?..Ha még valami érdekel írj nyugodtan:) Üdv:Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2010-06-16 18:04:35
Sziasztok.. Valaki kérdezte hogy a Renieri szállás melyik apartmanjából látni a tengert? Nos a 32-es 33-as második emeleti szobáiból látható...
Kocsis Emese Dátum: 2010-06-16 16:47:16
Grand Marcsi írta ekkor: 2010-06-16 10:11:56
Szia Emese.. Nem felejtettelek el...:) Lehet téged elfelejteni:)? Irtam hogy a www.gtp.gr-en részletesen megnézheted az érkezési időpontotoktól függően a menet időt..de segítség képpen akkor leírom ide is .. szombatokat néztem neked ,a váltás napja érdekel gondolom: Leukada -Fiskardo Vasiliki-Fiskardo...9-kor indul 10-re érkezik 12-kor indul 14:15-re érkezik/Ithakán is meg áll/ 13-kor indul 14-re érkezik 15-kor indul 16-ra érkezik 18-kor indul 19-re érkezik Lehet neten foglalni helyet de szerintem felesleges..biztos hogy felfértek a kompra! Nagyon meleg párás idő van ,persze lehül este a levegő 25 fokra kellemes sétáló idő:) Mikor indultok Kefaloniára? Üdv:Marcsi
Drága Marcsi! Köszi az infókat, jól esett, hogy nem felejtettél el smile . Mi csak a jövő héten megyünk, de már alig várom. Lett egy kis kavarodás is, ugyanis elszámoltam magam, és mindenkinek azt újságoltam, hogy a héten megyünk. Hááááááááááát elég rosszul érintett, amikor észrevettem, hogy van még egy hét smile Na de sebaj, gyorsan elszalad ez az idő is, és INDULÁS!!! Lélekben már ott vagyok! További szép napot Neked! Üdv: K.Emese
Grand Marcsi Dátum: 2010-06-16 10:48:36
Balogh Bernadett írta ekkor: 2010-06-15 16:30:18
50 faktorost??????!!!!! smile Jujjjjjj....az nem túl sok?! Vagy ennyire erős most a nap? Hm...elgondolkoztattál...Te jobban tudod! Mennyibe kerül odakint az 50-es naptej? Detty
Szia Detty A fehérbőrűeknek javaslom az 50 faktoros krémet!...itt a Nívea kerül 20€-ba...nem tudom otthon mennyivel olcsóbb..aki nem fehérbőrű annak jó a 20-30 faktoros is...de az ettől gyengébb nem használ semmit... itt ugyan mondom mindenkinek hogy 11.és 15 óra között nagyon káros a bőrnek a napozás ..de szerinted a napra éhes utasokat ez mennyire hatja meg?...sorban égetik magukat... Remélem kielégítő volt a válaszom..de ha valami még érdekel ,írj nyugottan szivesen válaszolok:) Üdv:Marcsi