(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2010-06-16 10:11:56
Kocsis Emese írta ekkor: 2010-06-15 19:17:50
Szia Marcsi! Elfelejtettél! Nem engem, csak válaszolni :( Jún.8-án kérdzetelek utazással (komp) kapcsolatban. Végül is már nyomozgattunk, de azért ha tudsz és időd engedi, akkor kérlek nézz utána nekünk, hogy ha Lefkada szigetéről kompolnánk Fiskardóba, akkor mennyi az esélye annak, hogy kapunk helyet a kompra? Szerinted lehet előre foglalni? Tavaly Korfun voltunk, és ott "GrandZsuzsa" javaslatára nem foglaltunk előre. Szinte óránként ment komp, na de Kefalonia más. Lefkadáról csak napi 2 komp indul. Más: Írtad, hogy most nagyon meleg van. És éjszaka? Lehül az idő? Szép estét! Üdv: K.Emese
Szia Emese.. Nem felejtettelek el...:) Lehet téged elfelejteni:)? Irtam hogy a www.gtp.gr-en részletesen megnézheted az érkezési időpontotoktól függően a menet időt..de segítség képpen akkor leírom ide is .. szombatokat néztem neked ,a váltás napja érdekel gondolom: Leukada -Fiskardo Vasiliki-Fiskardo...9-kor indul 10-re érkezik 12-kor indul 14:15-re érkezik/Ithakán is meg áll/ 13-kor indul 14-re érkezik 15-kor indul 16-ra érkezik 18-kor indul 19-re érkezik Lehet neten foglalni helyet de szerintem felesleges..biztos hogy felfértek a kompra! Nagyon meleg párás idő van ,persze lehül este a levegő 25 fokra kellemes sétáló idő:) Mikor indultok Kefaloniára? Üdv:Marcsi
Kocsis Emese Dátum: 2010-06-15 19:17:50
Szia Marcsi! Elfelejtettél! Nem engem, csak válaszolni :( Jún.8-án kérdzetelek utazással (komp) kapcsolatban. Végül is már nyomozgattunk, de azért ha tudsz és időd engedi, akkor kérlek nézz utána nekünk, hogy ha Lefkada szigetéről kompolnánk Fiskardóba, akkor mennyi az esélye annak, hogy kapunk helyet a kompra? Szerinted lehet előre foglalni? Tavaly Korfun voltunk, és ott "GrandZsuzsa" javaslatára nem foglaltunk előre. Szinte óránként ment komp, na de Kefalonia más. Lefkadáról csak napi 2 komp indul. Más: Írtad, hogy most nagyon meleg van. És éjszaka? Lehül az idő? Szép estét! Üdv: K.Emese
Balogh Bernadett Dátum: 2010-06-15 16:30:18
50 faktorost??????!!!!! smile Jujjjjjj....az nem túl sok?! Vagy ennyire erős most a nap? Hm...elgondolkoztattál...Te jobban tudod! Mennyibe kerül odakint az 50-es naptej? Detty
Grand Marcsi Dátum: 2010-06-15 16:01:46
Balogh Bernadett írta ekkor: 2010-06-15 11:56:04
:-) Aranyos vagy, hogy érdeklődsz! Köszönöm! :-) Folyamatban van, Bea nagyon segítőkész, remélem minden rendben lesz?! Én már 1 hónapja ott vagyok veled....gondolatban.:-) Fizikálisan jövő pénteken indulunk hozzád, és 2 hétig élvezzük a sziget szépségét. smile Detty
Szia Detty Biztos hogy minden rendben lesz:) Várlak benneteket... nagyon meleg van 38 fokok nap mint nap ..50 faktoros napozó krémeket hozzatok magatokkal...különben leégtek...de itt is kapható:) jó utat nektek.. üdv:Marcsi
Balogh Bernadett Dátum: 2010-06-15 11:56:04
:-) Aranyos vagy, hogy érdeklődsz! Köszönöm! :-) Folyamatban van, Bea nagyon segítőkész, remélem minden rendben lesz?! Én már 1 hónapja ott vagyok veled....gondolatban.:-) Fizikálisan jövő pénteken indulunk hozzád, és 2 hétig élvezzük a sziget szépségét. smile Detty