(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Katona Krisztina Dátum: 2010-06-14 20:47:56
Szia Marcsi! Hazaértünk!!! Tegnap este fél 8 előtt pár perccel szálltunk le a buszról Miskolcon. Pedig milyen jó lett volna ma is tengerben pancsolni..... De jövőre is lesz még nyár smile
Marton Katalin Dátum: 2010-06-14 14:19:22
Szakos Zoltán írta ekkor: 2010-06-11 19:45:57
Várjuk az élménybeszámolókat azoktól, akik hazajöttek Kefalóniából! Kinek mi tetszett, vagy nem tetszett. Hol lehet jókat enni, hol béreljünk kocsit, milyenek voltak a szervezett kirándulások,stb. Várjuk a hasznos infokat,képeket! Előre is köszönjük!
szia, nagyon részletes élménybeszámolókat találsz a hellasz.hu-n, a Jón-szigetek/Kefalonia topikban. :)
Balogh Bernadett Dátum: 2010-06-14 10:56:26
Szia Marcsi! Most nézegetem a visszatérők beszámolóját és a szoba képeket. Jól látom, hogy olyan mintha a katalógus + online foglalás kicsit keveredik a valósággal!? :-(((( A 25.-ös szobát kifejezetten a sarki elrendezés, és a tágassága miatt foglaltuk be, a 27.-el egyetemben. Mivel a pótágynak, vagy az általunk vitt felfújhatós vendégágynak el kellene férnie. A visszatért utasok képei, beszámolói alapján ez a 25.-re nem igaz, csak a 24.-re.:-((((( Mit tudok ebben a helyzetben csinálni? Veled vagy az irodával egyeztessek?! Olyan, mintha a szobák sorszáma a leírásnál fel lenne cserélve. De Te ott vagy a helyszínen, meg tudod nekem mondani, melyik akkor a sarok szoba? Ami a foglalásnál látni (most is) vagy a 24.-es?! Mert nem mindegy!:-((((( Köszönöm szépen előre is a segítségedet!!!!!!! Szia
Tóthné Unger Veronika Dátum: 2010-06-14 08:31:33
Grand Marcsi írta ekkor: 2010-06-11 22:06:46
Szia Veronika... Szerintem is hozd a Notebookot ..remélem van rajta wireless? A házak kb:150-200 m-re vannak egymástól. Boltok Gyroszos,orvos, éttermek, minden a közelünkben van...Mindenkinek más izlése van ,de a számára legmegfelőbb éttermet fel fogjátok fedezni garantálom:) Mindenben itt helyben segítek,ezért is vagyok itt,valamint hogy tartalmasan telljen a hetetek...sok élménnyel gazdagon térjetek haza:) Várlak nagyon benneteket is!! Üdv:Marcsi
Köszi ! smile
Grand Marcsi Dátum: 2010-06-11 22:06:46
Tóthné Unger Veronika írta ekkor: 2010-06-10 21:54:28
...akarom mondani júli 30-án . Melléütöttem .
Szia Veronika... Szerintem is hozd a Notebookot ..remélem van rajta wireless? A házak kb:150-200 m-re vannak egymástól. Boltok Gyroszos,orvos, éttermek, minden a közelünkben van...Mindenkinek más izlése van ,de a számára legmegfelőbb éttermet fel fogjátok fedezni garantálom:) Mindenben itt helyben segítek,ezért is vagyok itt,valamint hogy tartalmasan telljen a hetetek...sok élménnyel gazdagon térjetek haza:) Várlak nagyon benneteket is!! Üdv:Marcsi