(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Krámli Tünde Dátum: 2016-05-24 14:44:38
Kedves Marcsi! Bocsánat, lehet, hogy volt már ilyen kérdés, de mennyiért lehet autót bérelni Skalán? Ketten megyünk a párommal, nincsenek nagy igényeink az autóval kapcsolatban, csak vigyen el A-ból B-be. :) Köszönöm, Krámli Tünde
Szabó Vilmos Dátum: 2016-05-21 17:37:59
Kedves Marcsi! Nekünk mindössze egy vasalóra lenne szükségünk a felhőtlen nyaraláshoz- persze a napsütés sem ártana. Tudnál ebben segíteni? Mármint a vasalóban. Üdv, Szabó Vili-Györgyi, 1+2+3 turnus
Grand Marcsi Dátum: 2016-05-21 15:45:56
Farkas Róbertné írta ekkor: 2016-05-20 20:21:20
Kedves Marcsi! Pár héttel ezelőtt írtam a komp menet idejével kapcsolatban,akkor azt beszéltük,hogy későbbiek folyamán kaphatok tájékoztatást,hogy reggel mikor megy komp Kefalóniára.Júl8-18-ig van szállásunk.Egyénileg megyünk és egyénileg foglaltunk szállást is,de ha lehetséges némelyik kiránduláshoz szívesen csatlakoznánk a csoporthoz,ha lehetne.Erről is szeretnék majd tájékoztatást kérni,hogy melyik nap melyik kirándulás lesz,és ott kint hol tudnánk személyesen találkozni.Válaszát előre köszönöm!Üdvözlettel:Farkasné Kriszti
Kedves Kriszti! Egyenlőre a Lefkada Nidri kikötőjét javaslom...mert a Vassiliki kikötőjét építgetik még.Innen jönnek át a kompok leggyorsabban Kefaloniára. Júliusban :reggel 8:00...13:00.....és 16:00 kor indulnak majd a kompok...de előtte egy héttel nézzetek majd rá a www-gtp.gr oldalon... A fakultatív programokat az Ufoczki " érdeklődőnek a lap alján írtam meg, melyik napokon milyen kirándulásunk lesz. Jó utat majd ,minden jót addig is! Üdv Marcsi
Farkas Róbertné Dátum: 2016-05-20 20:21:20
Kedves Marcsi! Pár héttel ezelőtt írtam a komp menet idejével kapcsolatban,akkor azt beszéltük,hogy későbbiek folyamán kaphatok tájékoztatást,hogy reggel mikor megy komp Kefalóniára.Júl8-18-ig van szállásunk.Egyénileg megyünk és egyénileg foglaltunk szállást is,de ha lehetséges némelyik kiránduláshoz szívesen csatlakoznánk a csoporthoz,ha lehetne.Erről is szeretnék majd tájékoztatást kérni,hogy melyik nap melyik kirándulás lesz,és ott kint hol tudnánk személyesen találkozni.Válaszát előre köszönöm!Üdvözlettel:Farkasné Kriszti
Sólya Nándor Dátum: 2016-05-15 10:54:03
Szőlősi-Papp Orsolya írta ekkor: 2016-05-11 09:56:50
Kedves Nándor! Bár 3 éve voltunk Kefalónián, szívesen írok pár sort, mert életem egyik legszebb helye volt. Szeptember 15-től egy hétig. Megérkezésünk napján esett az eső, és másnap a délelőtt még felhősebb volt, de am végig csodás időnk volt. Felsétáltunk az Old Sakalába ebben az időben, hogy akkor is aktívan töltsük az időt. Mivel még elég új helynek számított mikor mi mentünk nem volt tömeg, nagyon csendes bájos volt a kisváros. (ennek nagyon örültünk) Fakultatívon a szigettúrán voltunk. Nagyon nagyon megéri, nagyon tartalmas, a legfőbb fontos helyszínek benne vannak és lenyűgöző. Mi kocsit béreltük két napra és azzal jártunk körbe a szigetet. Sajnos egy helyre nem jutottunk el a Xi vörös partra, de ha jól láttam már ilyen fakultatív is van. Azt is javaslom (látatlanba is) mert nagyon érdekes lehet. Ithakai hajó kirándulásra mentünk még Marcsival. Sajnos ez nem csak magyar kirándulás volt, hanem angolok is voltak a hajón ők néha nagyon illetlenek voltak (elfoglalták a helyeket) de a program érékéből még ez sem vont el. Mind az út mint a történelmi kis sziget fantasztikus és csodálatos. Sokat sétáltunk Skala partján is, több km-ert végig a tengerben. Van homokos, aprókavicsos, és sziklás rész is. A legszebb a Myrtos beach volt számomra, az egy varázslat. Mi egy fél napot ott strandoltunk a hófehér tojásdad köveket, és a türkiz tengerbe. Fiskardóba is egyénileg mentünk nagyon szép kis kikötő város, de maga az út is tele van szebbnél szebb helyekkel. Szerintem Kefalónia a legszebb és még a legérintetlenebb hely. Boltot, enni-inni helyet nem tudok mondani, mert ami a főutcán vannak helyek ott koktéloztunk (de 3 év alatt már megváltozhattak) enni az apartmanba ettük. Remélem tudtam valamennyit segíteni nektek! :)
Kedves Orsolya! Köszönöm a választ.Tudtál segíteni.......minden információ fontos lenne,mert aki még nem volt annak fontos,hogy az aki már volt, tud mondani olyat ami az ott nyaralást könyebbé teheti.Ezzel mi is így voltunk a Korfu oldalon.Mivel már 3-szor voltunk Korfun így aki kérdezett tudtunk segíteni.Itt is ez a cél,hogy az előzőleg utazók is segítsenek a mostaniaknak.Ne kelljen az első teljes napunkat azzal tölteni,hogy felfedezőt játtszunk.Marcsi segít és tájékoztat,de ettől függetlenül jól jönnek az utasok segítségei is.Akár egy-egy elejtett kósza szóból is sokat megtudhat az ember és ahogyan szokták mondani az információ hatalom.Köszönöm még egyszer a válaszodat.Üdv.