Tisztelt Fórumozók.....akik már voltak Kefalonián!Hozzátok intéznék pár kérdést,mivel ez FÓRUM....tehát azoknak a véleményére lennék én magam kíváncsi aki már legalább egyszer volt Kefalonián.Jó lenne tudni,miként láttátok magatok a szigetet,hol ettetek jókat,ittatok finom üdítőket,hol lehetett finom fagyikat vagy palacsintát kapni.Melyik fakultatív program volt szerintetek a legjobb és miért????Melyik supermarket volt a legjobb árban és választékban.Hol lehetett jókat koktélozni.A strandokon hol volt vizijáték /crazy szárny,banán,parassailing/ és mennyiért kb.?Tudom,hogy a Marcsi az idegen vezető...tudom,hogy ő szokott mindenkinek válaszolni,de én most a ti véleményeiteket hallanám én is és szerintem mások is szívesen...hiszen ti utasként és nem idegen vezetőként láttátok azt amire mi még kíváncsiak vagyunk.A ti tapasztalataitok,véleméynetek és tanácsaitok is nagyon számítanak nekünk akik még nem voltunk.A Korfu-fórum 2 éve így működött és olyan jól,hogy a télen is ment ezerrel a kérdés-válasz program.Marcsi sokat segít,de a ti véleményetek is kellene és a tapasztalataitok is ahoz,hogy amikorra kiutazunk ne akkor keresgéljünk mindent mert azzal elmegy akár 1-2 nap is mire minden jó vagy szép helyet megtalálunk ......ha viszont már előre tudunk éttermeket,fagyizókat,palacsintázókat,akár fánk árusokt helyileg vagy gyros-osokat könyebb dolgunk lesz én nem felfedezőt kell játtsznunk,hanem mindjárt élvezhetjük a hely báját és adottságait.Köszönöm előre a magam és az újak nevében is a hozzászuólásaitokat és a válaszaitokat.Üdv.