(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Vargáné Rubinszki Mária Dátum: 2016-04-20 07:19:54
Szabó Nikoletta írta ekkor: 2016-04-19 23:44:10
Sziasztok! Kérlek benneteket hogy segítsetek nekem, mi most megyünk először Kefalóniára nyaralni, és azt a hírt kaptam hogy az első két utazást lemondta a Grand tours. Mi Május 28.-án mennénk. Én próbáltam, utánanézni ennek hogy hol van ez leírva de nem találtam semmit róla! A törökről igen de erről nem. Nyugtassatok meg kérlek :) Válaszotokat előre is köszönöm! :) smile smile smile
Kedves Nikoletta! Mi is máj. 28-án megyünk Pécsről, Nagyon várjuk. Azt olvastam, hogy a Parga első két turnusát mondták le, most már én is kezdek izgulni. Remélhetőleg biztató választ kapunk. Figyelmedbe ajánlom Accu Weather, Skála Görögország időjárás előre jelzés oldalt, hogy milyen klassz időnk lesz. Még 37 nap és indulunk! Üdv: Marcsi
Szabó Nikoletta Dátum: 2016-04-19 23:44:10
Sziasztok! Kérlek benneteket hogy segítsetek nekem, mi most megyünk először Kefalóniára nyaralni, és azt a hírt kaptam hogy az első két utazást lemondta a Grand tours. Mi Május 28.-án mennénk. Én próbáltam, utánanézni ennek hogy hol van ez leírva de nem találtam semmit róla! A törökről igen de erről nem. Nyugtassatok meg kérlek :) Válaszotokat előre is köszönöm! :) smile smile smile
Grand Marcsi Dátum: 2016-04-19 14:12:13
Egri Tímea írta ekkor: 2016-04-18 10:02:01
Kedves Grand Marcsi! MI júliusban végén megyünk Kefaloniára és az Anna apartamban fogunk megszállni. Érdeklődnék, hogy van-e valami mosóda a közelben és,ha van akkor mennyibe kerül? Válaszát előre is köszönöm: Egri Tímea
Kedves Tímea! Tavalyig még nem volt mosoda a településen..de amint kiérek újra Skalára...utána nézek hátha valaki nyitott egyet . Majd ide a fórumra kiírom ,hogy a többi utas is tájékoztatva legyen. üdv Marcsi smile
Egri Tímea Dátum: 2016-04-18 10:02:01
Kedves Grand Marcsi! MI júliusban végén megyünk Kefaloniára és az Anna apartamban fogunk megszállni. Érdeklődnék, hogy van-e valami mosóda a közelben és,ha van akkor mennyibe kerül? Válaszát előre is köszönöm: Egri Tímea
Zoltán Dátum: 2016-04-17 14:19:47
Tisztelt Utazási Iroda ! Az iroda szervezésében újdonságnak számít a Csíksomlyói Búcsú . Biztosan nagy az érdeklődés iránta. Ehhez hasonló rövidebb utakat nem áll szándékukban tervezni a nyár folyamán ? Pl. buszos kirándulást a Medve szurdokhoz . Számtalan természeti kincs van a közelünkben,amit sokan szeretnének felfedezni . Az iroda munkatársai jó kis csapat, segítőkészek és nagyon jó gépkocsi vezetőik vannak,akikben az utas teljesen megbízik a több km-es úton. Szeretném ha lenne minél több ötletük , főleg azok részére akik a rövidebb utakat választják- választanák . Várom válaszukat. Üdvözlettel : Sallai Zoltán